Bedankt allemaal weer voor de enthousiaste reacties op de Give Away in samenwerking met Basishome Vele van jullie hebben de actie nog eens extra gepromoot op Facebook, blog of twitter. Waarvoor dank! En natuurlijk Fleure en Daphne bedankt voor het beschikbaar stellen van deze prachtige prijs. 
En de winnaar is……
Susanne Otter!
Van harte gefeliciteerd!! Wanneer je me je adresgegevens even mailt, dan komen de prints z.s.m. jouw kant op. Je hebt alleen aangegeven dat je voor de vlinders ging. Maar er zijn 2 soorten, dus laat dan ook gelijk even weten welke versie je wilt hebben (zie 2 foto’s hieronder) In ieder geval alvast heel veel plezier ervan!
En ook deze keer kan ik bekend maken dat er weer een give away staat te wachten. En wel een hele stoere! Waarschijnlijk nog deze week op mijn blog, dus stay tuned 🙂


Foto 1: Studio DIY Foto 2 : Jordbarpiken Foto 4 + 5: BaSishome

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.