Oh my….Goodie Goodness
Misschien hebben jullie al her en der wat berichten over Goodie Goodness voorbij zien komen op blogs en social media. Maar met een grote liefde voor handgemaakte producten en verrassingen wil ik ook graag nog even aandacht schenken aan dit nieuwe concept. Onder het genot van heerlijke koffie, taartjes & macarons lanceerde Bianca en Joyce dit nieuwe concept op de geweldige locatie van Heeerlijk! Samen met nog een aantal andere bloggers mocht ik dan ook het eerste exemplaar in ontvangst nemen.

Wat is het?
Een maandelijkse verrassingsbox vol handgemaakte producten.
Elke maand is het een verrassing wat er in de box zit! De box bevat 2 tot 5 unieke producten en een beschrijving met het verhaal achter elk product, zodat je inzicht krijgt in hoe ze gemaakt zijn en wie de maker van de producten is. Zo kun je nieuwe hippe handgemaakte producten ontdekken van onafhankelijke ontwerpers en kleine creatieve bedrijven.
Ontwerpers
Deze eerste editie trapte Vicky en David uit Schotland af. Samen hebben zij ook een Etsy winkel Vivid Please.  Ze staan voornamelijk bekend om hun schrijfwaren en hopen dat hun goodies het dagelijks leven net iets leuker zullen maken. Persoonlijke favoriet is de leuke kaart met typemachine, die heeft een mooie plekje bij ons thuis gekregen.

Me Like?

Met een Etsy shop met handgemaakte producten en gek zijn op met liefde ingepakte spulletjes en verrassingen, kan ik dit natuurlijk alleen maar een geweldig concept vinden. En wanneer je ontvang je tegenwoordig nog leuke post? Wat ik vooral ook een heel leuk idee vind, is dat je deze Goodie Goodness box ook cadeau kunt doen. Want weggeven is soms bijna nog leuker dan krijgen.
Wil je meer informatie (prijzen e.d.) over Goodie Goodness? Kijk dan op www.goodiegoodness.nl
Previous PostNext Post

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.