Quip & Co
Cross, plusje, kruisje het maakt niet uit hoe je het noemt, maar 1 ding is zeker. Het is een geliefd symbool. En vandaag kun je er eentje winnen! Want in samenwerking met Quip & Co mag ik er 1 naar keuze weggeven.Vanaf de start ben ik fan van deze winkel, zie ook mijn eerdere blogbericht hier. Een winkel met industriële vintage meubelen en woonaccessoires die Maarten en Lida zelf importeren uit India. Een winkel met mooie spullen is 1, maar bevlogen en aardige eigenaren zorgen ervoor dat je terug graag terug komt. 
Bloggers
In blogland heerst al een tijdje het ‘ kruisjes’ virus, daar werden de eerste foto’s met kruisjes van masking tape al een aantal jaar geleden gespot. Afgelopen jaar hing dit metalen Quip&Co kruisje op de woonbeurs en Desiree van Vosgeparis maakte deze bovenste foto. Inmiddels zijn de kruisjes van Quip en Co in veel bloghuizen terecht gekomen. Het leek me daarom leuk om een aantal bloggers te vragen naar foto’s, om alvast wat inspiratie op te doen mocht je er 1 winnen. Desiree, Elvera, Martine, Stephanie en Aggy bedankt voor jullie prachtige foto’s! Uiteraard mogen jullie ook meedoen, er is altijd wel een ruimte over voor zo’n mooi item toch? 
+++

Wat kun je winnen?
Een metalen kruisje naar keuze , klik HIER voor alle kruisjes
Wat moet je doen?
1) Laat een hieronder een berichtje achter welk kruisje jij graag wilt hebben (bij anoniem, laat dan wel even je naam achter)
2) Like Quip&Co op Facebook, klik HIER 
3) Like &SUUS op Facebook, klik HIER, wordt of ben volger op mijn blog/bloglovin
En je mag dit bericht natuurlijk ook altijd delen op je blog, FB of twitter 🙂 
Succes!
Actie loopt tot zondag 5 mei 2013

Foto 1 Desiree, Foto 2&3 Martine, Foto 4&5 Elv’s, Foto 6 Coos-je, Foto 7 Aggy’s 

+++++++++
English: Cross is a popular symbol. And today you can win one of them in cooperation with Quip and Co. From the start, I am a fan of this store, see my earlier blog post here. A shop with industrial vintage furniture and home accessories that Martin and Lida import from India. A shop with beautiful things is one, but enthusiastic and nice owners make sure you like to come back again.In blog land there is a cross virus for a while now. The first pictures with crosses of masking tape spotted a number of years ago. Last year you can find this metal Quip & Co cross at the woonbeurs and Desiree Vosgeparis made ​​this top photo. Meanwhile, the crosses of Quip Co and ended up in many bloggers homes. It seemed fun to ask some bloggers for there photos, for some beautiful inspiration. Desiree, Elvera, Martine, Stephanie and Aggy thank you for your beautiful pictures! Of course you can also join, there is always a space for such a nice item yet
What can you win?
A cross of your choice worth 30.00 euros, click HERE for all crosses
What should you do?
1) Please leave a message below a cross which you would like to have (in anonymously, leave your name after a while)
2) Like Quip & Co on Facebook, click HERE
3) Like & SUUS on Facebook, click HERE, or be/become a follower on my blog / bloglovin
And you can also always share this post on your blog, FB or twitter 🙂
Success!
Runs until Sunday, May 5th, 2013
Previous PostNext Post

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.