Deze week ben ik duidelijk in een zwart – wit stemming. Zo heb ik weer wat nieuwe items in de Etsy shop geplaatst en deze waren allemaal zwart of wit. Naast de witte boomstammetjes nu ook een zwarte online gezet. Welke vind jij het leukst?  
Black or White?

Ook qua aankopen was het voornamelijk veel zwart en wit. O.a. bij de V&D waar dit dienblad ook vandaan komt. Kon ik weer leuk gebruiken voor de foto’s van dit nieuwe ‘cross’ houten snijplankje voor de &SUUS Etsy shop.
En ook de Instagram foto’s die ik de afgelopen week maakte, waren voornamelijk in zwart wit. De leuke kaartjes kreeg ik van Tricia van Harten8 en deze kaartjes zijn hier te verkrijgen. As we speak zijn er nog meer leuke kaarten toegevoegd. Dankjewel Tricia!

And last but not least deze foto van Evie. Niet echt zwart-wit, maar wel wit in onze geheel witte slaapkamer 🙂 Op het blog van Anki, Zilverblauw las ik over het leuke item ‘ kindjes’ . Mooie spontane foto’s van verschillende kinderen over de hele wereld. Het leek mij wel leuk om ook mee te doen. Wekelijks een foto van hoe ik mijn dochter zie! Het gaat allemaal al zo snel en foto’s van huisjes, stoelen en vaasjes kan ik nog lang genoeg maken 🙂 Alleen een spontane foto was deze dag onmogelijk. De kleine ‘moviestar to be’  ging er helemaal voor zitten “Kijk mama, Evie lief lachen” En de ene pose naar de andere kwam tevoorschijn 🙂 
Ik zal dit kleine clowntje wel missen de komende dagen….maar ik ga ook enorm genieten. Even een weekje geen blog van mij. Ik ga heerlijk met mijn vriend naar Kopenhagen en heb er ontzettend veel zin in. 
Tot volgende week!
Liefs,
Suus 
PS. In de tussentijd kun je natuurlijk ook nog meedoen met de CROSS Give Away actie met Quip&CO, klik hier! 

+++++

English summary: This week I was clearly in a black – white mood. So I have some new items in the Etsy shop, click here and they were all black or white. I also bought stuff for the kitchen in black and white and on instagram the past week also many black and white photographs. Together with cute cards by Harten8, which you can buy here. And last but not least, my dear daughter I actually wanted to make an spontaneously picture. So I could participate with the great action that I found on the blog of Zilverblauw. But my “movie star to be ” daughter completely take her roll and one pose after another followed. I will miss this little clown the couple of days. Her father and I are going to Copenhagen. Really looking forward to itt. See you next week! Love Suus
In the meantime, you can of course also join the CROSS Giveaway action Quip & CO,click here!

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.