Goodie Goodness

Oh my….Goodie Goodness
Misschien hebben jullie al her en der wat berichten over Goodie Goodness voorbij zien komen op blogs en social media. Maar met een grote liefde voor handgemaakte producten en verrassingen wil ik ook graag nog even aandacht schenken aan dit nieuwe concept. Onder het genot van heerlijke koffie, taartjes & macarons lanceerde Bianca en Joyce dit nieuwe concept op de geweldige locatie van Heeerlijk! Samen met nog een aantal andere bloggers mocht ik dan ook het eerste exemplaar in ontvangst nemen.

Wat is het?
Een maandelijkse verrassingsbox vol handgemaakte producten.
Elke maand is het een verrassing wat er in de box zit! De box bevat 2 tot 5 unieke producten en een beschrijving met het verhaal achter elk product, zodat je inzicht krijgt in hoe ze gemaakt zijn en wie de maker van de producten is. Zo kun je nieuwe hippe handgemaakte producten ontdekken van onafhankelijke ontwerpers en kleine creatieve bedrijven.
Ontwerpers
Deze eerste editie trapte Vicky en David uit Schotland af. Samen hebben zij ook een Etsy winkel Vivid Please.  Ze staan voornamelijk bekend om hun schrijfwaren en hopen dat hun goodies het dagelijks leven net iets leuker zullen maken. Persoonlijke favoriet is de leuke kaart met typemachine, die heeft een mooie plekje bij ons thuis gekregen.

Me Like?

Met een Etsy shop met handgemaakte producten en gek zijn op met liefde ingepakte spulletjes en verrassingen, kan ik dit natuurlijk alleen maar een geweldig concept vinden. En wanneer je ontvang je tegenwoordig nog leuke post? Wat ik vooral ook een heel leuk idee vind, is dat je deze Goodie Goodness box ook cadeau kunt doen. Want weggeven is soms bijna nog leuker dan krijgen.
Wil je meer informatie (prijzen e.d.) over Goodie Goodness? Kijk dan op www.goodiegoodness.nl

5 Comments

 1. Arja van Garderen 19 april 2013

  Wat leuk!!
  Ik ga meteen naar hun site 😉
  Liefs Arja

  Beantwoorden
 2. Elv's 19 april 2013

  Wat een ontzettend leuk idee… ziet er gezellig… en heerlijk ;-)) uit! x

  Beantwoorden
 3. Margreet de Vries 19 april 2013

  Leuk idee en leuk kaartje en wat zien die macarons en taart er heerlijk uit! Jij ook een fijn weekend!

  Beantwoorden
 4. Nannette 19 april 2013

  Ja!!!
  Zo’n fijn idee ook voor als je ver woont en een leuk cadeautje wil doen voor lieve vriendinnetjes en zusjes in Nederland. Ik ook blij!
  Bedankt voor dit bericht/deze tip.

  Beantwoorden
 5. Leuk stukje! De foto van ons samen is ook grappig. We kropen nog net niet IN de box 😛 En wat heb je de typemachine kaart mooi opgehangen.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *