Wat hebben we ontzettend veel reacties mogen ontvangen op de Give Away in samenwerking met Quip en Co. Altijd super leuk als er zo enthousiast wordt gereageerd. Vele van jullie hebben de actie nog eens extra gepromoot op Facebook, blog of twitter. Waarvoor dank! En natuurlijk Maarten en Lida bedankt voor de leuke samenwerking en het beschikbaar stellen van deze prachtige prijs. 
En de winnaar is….
Nienke Klein Wolterink

Van harte gefeliciteerd! Mail me even je adresgegevens en dan komt het plusje, cross, kruisje 🙂 z.s.m. jouw kant op. Ik ben heel benieuwd hoe jij het weer toepast in je huis. 
Veel plezier ervan!

Previous PostNext Post

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.