Vanaf de start van House of C was ik fan! Een mooie, frisse website met een eigen persoonlijke stijl, een stijl die Christine goed door voerde in haar communicatie, acties en klantcontact. Ik vond het dan ook in eerste instantie erg jammer om te horen, dat Christine heeft besloten om te stoppen met de webshop. Haar eigen verhaal kun je hier lezen. Aan de ene kant jammer, maar aan de andere kant ook een knappe en moedige beslissing. En het goede nieuws is, dat Christine wel verder gaat met haar blog House of C, deze krijgt een super metamorfose en zal 27 mei live gaan. Dus we kunnen gelukkig nog steeds blijven genieten van haar persoonlijke stijl. 
In de webshop kun je vanaf vandaag tot zondag 26 mei genieten van 40% korting, dus ik zou hier zeker een kijkje nemen. En vergeet dan niet om direct haar blog te volgen via bloglovin.
Hieronder vind je enkele van mijn persoonlijke favorieten uit de shop. Uiteraard in mijn meest geliefde kleurstellingen: zwart/wit en roze/groen met o.a.de prints van KitchenBloom, kussens en theedoeken van OYOY en keramiek van Mia Blanche.

Lieve Christine,
Ik wens je veel succes met je huidige job en je nieuwe blog. Bedankt voor de fijne samenwerking, ik ben dankbaar dat ik je heb leren kennen en wens je het allerbeste!
Tot snel!
XXX

Previous PostNext Post

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.