Ik vertelde er al eerder over, sinds kort doe ik mee met een reportage die ik las op het blog van Anki van Zilverblauw. Vol bewondering bekijk ik altijd haar foto’s, vooral degene die zijn genomen van kindjes. Mocht je je kinderen nog eens mooi op de foto willen zetten dan ben je bij haar (klik hier ) aan het goede adres. Kindjes is ontstaan n.a.v. You are my Wild en is een wereldwijd wekelijks project waar fotografen foto’s plaatsen van hoe ze hun kinderen zien. Ondanks dat ik me natuurlijk never nooit kan vergelijken met deze fotografen, doe ik hier graag aan mee. Ik realiseer me de laatste tijd pas echt goed hoe snel alles gaat. Onze kleine meid al bijna weer 3 jaar, zo cliche maar wat is de tijd voorbij gevlogen. En hoe leuk ik het bezig zijn met wonen ook vind, zij is natuurlijk het allerbelangrijkste. De laatste tijd nam ik meer foto’s van mijn huis, winkels en producten voor in de shop. Maar niets ,maar dan ook niets gaat boven foto’s van je eigen kindje. Dus misschien wat minder interessant voor de lezer, maar dit doe ik dan meer voor mezelf 🙂 Zo blijf ik ook goed oefenen, want jeetje wat blijf ik dat toch lastig vinden.

Nu ging Evie er echt voor zitten en speelde ze een soort van geoefend fotomodel….dat maakte het een stuk makkelijker. Vandaag een mooie dag om te beginnen met deze rubriek. Moederdag, ik wens iedereen een fijne dag!

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.