In de rubriek Today’s favorite vandaag weer een persoonlijk favoriet product. En als je het zo opschrijft klinkt het echt te grappig, want ik heb een zwak voor dienbladen en snijplanken : D En dan niet van die saaie, maar met een design die direct leuk in je keuken staat. Kleur, of van hout maar de laatste tijd zijn de zwart- witte toch wel het meest favoriet en dan het liefst met een (grafisch) patroontje. In Kopenhagen kwam ik er ook echt heel veel tegen, maar heb me kunnen inhouden!

Toen ik een berichtje las van April & May dat de NIONIO Design bladen en plankjes weer op voorraad waren, moest ik wel direct even kijken. Stippen, halve manen, chevron, dus printjes genoeg! Alle bovenste foto’s zijn uit deze collectie en te bestellen via April & May shop.

Ook deze dienbladen en trays van Seventy Tree zijn erg leuk en wilde ik jullie niet onthouden. Ze zijn te koop bij Buiten de Lijntjes. Hier ook zwart- wit en grafische patronen, met toevoeging van een beetje kleur. Roze! Ook altijd goed…tenminste voor mij. Ik ben dan ook erg benieuwd welke jullie favoriet is!
Wil je nog meer lezen over andere leuke, opvallende of grappige producten lezen, klik dan hier en je krijgt alle “Today’s Favorites” posts onder elkaar.
++++++++
English: For the category Today’s favorite today again a personal favorite product. And if you write it down, it sounds really funny, because I have a weakness for trays and cutting boards: D And not that boring ones, but with a design that instantly give some fun in your kitchen. Color, wood but lately, the black and white is the most favorite and preferably with a (graphic) pattern. In Copenhagen I was also really very much against it, but I can include me!But when I read a message from April & May that NIONIO Design sheets and boards in stock were back, I had to direct a look. Dots, crescents, chevron, so prints enough! All top photos are from this collection and ordered through April & May shop. These trays and trays of Seventy Tree are very nice and for sale at Buiten de Lijntjes. Also black and white graphic patterns, adding a little color. Pink! Always a good idea  at least for me.I am very curious what you would choose as a favorite!Want to read more about other fun, unusual or funny products, click here and get all the Today’s Favorites” posts.
Previous PostNext Post

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.