Welkom
Een warm welkom voor een nieuwe sponsor op mijn blog: By Zenz! Een fijne Scandinavische woon/lifestyle winkel, die ik een tijdje geleden had gespot op de Flavourites beurs toen ik daar was om voor 101woonideeen te bloggen. Ook op een andere beurs kwam ik By Zenz weer tegen en kon ik het niet laten om weer wat mooie spulletjes mee te nemen. Extra leuk vond ik het dan ook dat Linda mij benaderde voor een samenwerking.

Het verhaal:
Linda is eigenaresse van By Zenz en is dat begin 2009 vanuit haar toenmalige baan als Interieurstyliste begonnen. In het begin werden er alleen handgemaakte woonaccessoires verkocht. Al snel kwamen hier ook ingekochte artikelen bij om het assortiment mooi aan te vullen. Na de geboorte van haar zoontje in april 2012 is ze fulltime voor By Zenz gaan werken. Linda importeert nu veel uit de Scandinavische landen (voornamelijk Denemarken), aangevuld met leuke Nederlandse producten.

De shop is een weerspiegeling van mijn persoonlijke smaak en stijl, zo verteld Linda.Door dicht bij haar eigen smaak en stijl te blijven ontstaat er een totaalplaatje, en kunnen eigenlijk alle artikelen goed met elkaar worden gecombineerd. Dat kwam ook zeker tot zijn recht op beide beurzen waar ik By Zenz tegenkwam, het gebruik van de kleuren en producten zorgde echt dat het klopte en je werd uitgenodigd om te gaan kijken. De webshop is het beste te omschrijven als een Scandinavische woon/ lifestyle winkel.
Een winkel met veel kleine cadeautjes (bijv. de hele stationery lijn) die ook door de brievenbus passen.


Toekomst
Voor in de toekomst heeft Linda nog een heleboel plannen. Waarbij ze het vooral belangrijk vind om met creatieve ideeën te komen over hoe de artikelen kunnen worden toegepast bij de klanten thuis. Verder vind ze het vooral belangrijk om mensen goed te kunnen helpen, snelle service te bieden en goed bereikbaar te zijn.

Webwinkel, party’s & fairs
Ben je ook benieuwd naar deze leuke webwinkel? Neem dan hier een kijkje! Wil je de producten toch liever eerst even zien? Dat kan ook! By Zenz organiseert ook woonparty’s bij jou thuis, klik voor meer informatie hier. Of kom komend weekend naar de Olmenhorst voorjaarsfair, daar staat By Zenz namelijk ook. Samen met nog 130 andere deelnemers, een culinair plein en entertainment voor de kids. Ik ga zelf ook een kijkje nemen, misschien zie ik je daar? In ieder geval een goed heerlijk lang Pinksterweekend. Geniet ervan!

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.