Here i go
Out to sea again
The sunshine fills my hair
And dreams hang in the air
Gulls in the sky
And in my green eyes
You know it feels unfair
Theres magic everywhere

Look at me standing
Here on my own again
Up straight on the sunshine
No need to run and hide
Its a wonderful, wonderful life
No need to laugh and cry
Its a wonderful, wonderful life

Wonderful Life Lyrics – Tina Cousins

En dat zijn deze 2 meiden, cousins…nichtjes. In deze rubriek Kindjes zul je ongetwijfeld ook vaak mijn lieve nichtje Mees tegenkomen, dochter van mijn zusje en zwager. Evie en Mees, 2 nichtjes, dol op elkaar, de dikste vriendinnetjes en gek op het strand. 

Its a wonderful, wonderful life!
Deze foto’s zijn trouwens niet vandaag gemaakt, maar 2 weken geleden op een zonnige zondag aan het strand van Noordwijk. Een emmertje, een schepje, veel zand en je hebt 2 hele blije kindjes. 
Kindjes is ontstaan n.a.v. You are my Wild en is een wereldwijd wekelijks project waar fotografen foto’s plaatsen van hoe ze hun kinderen zien. Anki van Zilverblauw heeft dit idee overgenomen en op haar blog kun je vinden wie er nog meer mee doen. Mijn eerste bijdrage aan Kindjes vind je hier!
++++++
English summary: ” Kindjes” (Children) is a global weekly project called You are my Wild where photographers post pictures of how they see their children. Anki of Zilverblauw has incorporated this idea on her blog and you can find who else is joining. My first contribution to Kindjes can be found here!
Previous PostNext Post

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.