50 tinten groen

 

 

 

Buiten is het nog steeds 50 tinten grijs, maar binnen hebben wij wat gezellig groen binnen gehaald. Geïnspireerd door de nieuwe VT wonen (50 tinten groen) die vandaag op de mat viel. Altijd fijn om zo’n heerlijk tijdschrift zo voor het weekend te ontvangen. En zoals beloofd nog een foto van de eindelijk geschilderde trap. Ik ben er helemaal blij mee.

Geniet van je weekend!

+++++++++++
English summary: Outside it is still 50 shades of gray, but inside we bring in some nice green. Inspired by the new VT Wonen (Dutch magazine) (50 shades of green). Always so nice to receive this great magazine for the weekend. And as promised a picture of the finished painted stairs. I’m quite happy with it.

Enjoy your weekend!

Pictures by &SUUS

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.