Some of my favorites: By Zenz

In een deze post stelde ik By Zenz al aan jullie voor en vertelde ik over de voorjaarsfair op de Olmenhorst. Een super leuke fair voor het hele gezin, Evie heeft paard gereden, gespeeld in de speeltuin, schaapjes te eten gegeven. De mama’s konden shoppen en de papa’s wegdromen bij de vele BBQ’s stands 🙂  Een aanrader voor volgend jaar. By Zenz was natuurlijk ook vertegenwoordigt, 4 dagen waarvan 3 dagen enorm slecht weer. Gelukkig was het zaterdag een mooie dag en de stand van Linda was steeds bommetje vol. Ik heb gelukkig toch nog wat foto’s kunnen maken van wat favoriete producten. Hierbij een impressie. Mocht je de artikelen live willen zien? Linda staat deze zondag weer met al het moois op de Sunday Market in de Westergasfabriek in Amsterdam.

++++

In this post I introduced By Zenz to you before and that they will joining the spring fair at the Olmenhorst. A great fair for the whole family, Evie played in the playground, fed the sheeep. The moms could shop and dad’s dreamed at the BBQs stands 🙂 A must see for next year. By Zenz was also represented, four days of which 3 days with very bad weather. Luckily it was a beautiful day Saturday andLinda was always full. I can made some pictures from my favorite items. If you want to see the articles live, By Zenz is this Sunday at the Sunday Market in the Westergasfabriek in Amsterdam!
Pictures by &SUUS
Previous PostNext Post

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.