Today’s favorite: boards and trays

In de rubriek Today’s favorite vandaag weer een persoonlijk favoriet product. En als je het zo opschrijft klinkt het echt te grappig, want ik heb een zwak voor dienbladen en snijplanken : D En dan niet van die saaie, maar met een design die direct leuk in je keuken staat. Kleur, of van hout maar de laatste tijd zijn de zwart- witte toch wel het meest favoriet en dan het liefst met een (grafisch) patroontje. In Kopenhagen kwam ik er ook echt heel veel tegen, maar heb me kunnen inhouden!

Toen ik een berichtje las van April & May dat de NIONIO Design bladen en plankjes weer op voorraad waren, moest ik wel direct even kijken. Stippen, halve manen, chevron, dus printjes genoeg! Alle bovenste foto’s zijn uit deze collectie en te bestellen via April & May shop.

Ook deze dienbladen en trays van Seventy Tree zijn erg leuk en wilde ik jullie niet onthouden. Ze zijn te koop bij Buiten de Lijntjes. Hier ook zwart- wit en grafische patronen, met toevoeging van een beetje kleur. Roze! Ook altijd goed…tenminste voor mij. Ik ben dan ook erg benieuwd welke jullie favoriet is!
Wil je nog meer lezen over andere leuke, opvallende of grappige producten lezen, klik dan hier en je krijgt alle “Today’s Favorites” posts onder elkaar.
++++++++
English: For the category Today’s favorite today again a personal favorite product. And if you write it down, it sounds really funny, because I have a weakness for trays and cutting boards: D And not that boring ones, but with a design that instantly give some fun in your kitchen. Color, wood but lately, the black and white is the most favorite and preferably with a (graphic) pattern. In Copenhagen I was also really very much against it, but I can include me!But when I read a message from April & May that NIONIO Design sheets and boards in stock were back, I had to direct a look. Dots, crescents, chevron, so prints enough! All top photos are from this collection and ordered through April & May shop. These trays and trays of Seventy Tree are very nice and for sale at Buiten de Lijntjes. Also black and white graphic patterns, adding a little color. Pink! Always a good idea  at least for me.I am very curious what you would choose as a favorite!Want to read more about other fun, unusual or funny products, click here and get all the Today’s Favorites” posts.

13 Comments

 1. Wauw, ik vind ze erg leuk! Wat houd ik van deze prints: hebben! 🙂

  Beantwoorden
 2. Mars 14 mei 2013

  Ik vind ze eigenlijk allemaal leuk! 🙂

  Beantwoorden
 3. Talitha Munnik 14 mei 2013

  Zucht, ik ben echt verliefd op grafische prints.. super leuk!!

  Beantwoorden
 4. Indruk 14 mei 2013

  je bent niet de enige hoor! ik ben ook dol op plankjes en blaadjes. daar kun je er nooit genoeg van hebben!

  Beantwoorden
 5. Henny van der Wal 14 mei 2013

  Vind ze eigenlijk allemaal gaaf, maar als ik moet kiezen dan ga ik voor de ronde met halve maantjes. Hou van zwart/wit!
  Lieve groet,
  Henny

  Beantwoorden
 6. Margreet de Vries 14 mei 2013

  Ooh gaaf: ik ben verliefd op die plankjes van NIONIO Design!

  Beantwoorden
 7. STIJL bij Willeke 14 mei 2013

  Oehh… je loopt me weer lekker te maken!!
  Leuk bericht!!!

  Groetjes Willeke

  Beantwoorden
 8. More Than Living 15 mei 2013

  Ik vind ze eigenlijk ook allemaal wel heel mooi haha. Maar als ik dan toch moet kiezen;), dan ga ik voor de zig zag op de eerste foto of de rechthoekige met roze erbij vind ik zelf ook erg mooi!!

  Beantwoorden
 9. Martine vianen 15 mei 2013

  Prachtig via April and May die van Nionio. Zag ook al gave kaarten van April and May. Toch even site bekijken. Maar Suus volg je Nionio al via insta. Heel mooi feed.
  X

  Beantwoorden
 10. wahyud 29 mei 2013

  Thank you, very interesting article
  obat stroke

  Beantwoorden
 11. Super leuk!!

  Beantwoorden
 12. Je hebt ze (volgens mij) ook bij de V&D, trouwens.

  Beantwoorden
 13. Eef 22 mei 2014

  heel mooi

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *