Coral love #2

Nog een keer een bericht over de kleur koraal, want naast mint en roze heb ik ook ‘iets’ met koraal. Vooral de combinatie met grijs vind ik prachtig. Een vrolijke kleur naast het wat sombere grijs. En die tas van Rosanna Ikat… die wil ik graag meenemen voor een dagje strand. Helaas geen strand dit weekend voor mij, nog maar heel even en ik heb mijn theorie en praktijk examen Interieurstyling. Vandaar ook iets minder blogs en reacties dan normaal. Nog even doorbikkelen en als ik slaag vind ik dit wel een leuk cadeautje 🙂
Geniet van het weekend en het zonnetje!
Klik hier voor Coral Love #1
++++++
Again a message about the color coral, because besides mint and pink I have ‘something’ with coral. Especially the combination with gray! A cheerful color next to the darker gray. And that bag of Rosanna Ikat … which I would like to take with me a day at the beach. Unfortunately no beach this weekend for me, soon I have my theory and practice exam Interior Styling. So less blogs and reactions than normal, sorry for that. But when I pass I think this bag is a nice gift 🙂
Enjoy your weekend and the sun!
Click here voor Coral Love #1
Foto 1: Vosgeparis, Foto 2 : Hannasroom  Foto 3: Media Cache Foto 4: Weldressed Foto 5: LaylaGrace 

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.