&SUUS 1 jaar !

HOERA! &SUUS bestaat vandaag 1 jaar!

Precies 1 jaar geleden begon ik mijn blog. Ik las al vaker interieur blogs en het leek me erg leuk om zelf over mijn grote passie te schrijven. Maar wie zit daar op te wachten, gaan mensen dat lezen en je geeft je best wel ‘bloot’ zo op het wereld wijde web. Toch maar de stoute schoenen aangetrokken en vorig jaar was mijn 1e blogpost een feit. Ik ben erg blij dat ik de stap heb genomen, want het afgelopen jaar heeft me heel veel mooie dingen gebracht. Bloggen voor 101woonideeën, het winnen van 2 challenges bij Hege in France, beste ideeënwoonblog bij Home24, fotostylingworkshops van Paulina Arcklin, Huiskamerwintersale, openen van een &SUUS shop en afgeronde opleiding Interieurstyling. Maar most of all alle leuke en lieve reacties, de nieuwe mensen die ik heb leren kennen en inmiddels de vriendschappen die er zijn ontstaan. Kletsen over een gezamenlijke interesse/passie en dezelfde taal spreken, heerlijk is dat. Dingen doen waar je blij van wordt! Jullie zijn dus nog niet van mij af, want ik ga nog even door 🙂 Bedankt iedereen voor het lezen, reageren en leuke reacties.
Bij een verjaardag hoort een cadeautje! Daarom geef ik graag iets weg. Je hoeft me niet te volgen, delen of iets anders, iedereen kan meedoen! Laat alleen even onder dit berichtje weten dat je meedoet en welke voorkeur je hebt. Wil je me wel volgen (wat natuurlijk altijd erg leuk is :)) dan kan dat via Bloglovin (klik) of op Facebook (klik) of op mijn blog zelf (klik)
Wat kun je winnen?
 • 2 handgemaakte waxines van pallethout (klik hier voor meer info) of 
 • 1 huisje met ster (klik hier voor meer info) of 
 • Een klein en groot huisje in zwart of wit (klik hier voor meer info)
Good luck! De actie loopt tot woensdag 3 juli.

++++
HOORAY! & SUUS turns 1 today!
Exactly one year ago I started my blog. I already read many interior blogs and it seemed fun to write one myself. But hey, who’s there waiting for me? . I am very glad I have taken the right step because  the past year has brought me wonderful things. Blogging for 101woonideeën, winning two challenges at Hege in France, best ideas live blog Home24, photo styling workshops Paulina Arcklin, My own WinterSale at my home, opening a &SUUS shop and followed a study Interior Styling. But most of all I liked the fun and all the sweet comments and the new people and friendships that are formed. Talk about a common interest and speak the same language, that’s the best. Do things that make you happy! Thanks everyone for reading, responding and all your nice comments.
For a birthday there must be a gift ! You do not have to follow me, anyone can join! Just leave a message bellow which gift you  prefer. Will you follow me (which is always very nice :)) then through Bloglovin (click) or on Facebook (click)
What can you win?
2 handmade waxines of pallet wood (click here for more info) or
1 cottage with star (click here for more info) or
A small and large cottage in black or white (click here for more info)
Good luck! The promotion runs until Wednesday 3 July.
Ampersand ballon poster by Conor & David

70 Comments

 1. Arja van Garderen 20 juni 2013

  Wat leuk gefeliciteerd!!!!!!
  Ik doe graag mee en ga voor het huisje met ster :).
  Zal even een linkje plaatsen op mijn blog.

  Nu duimen maar!!!

  Liefs x Arja

  Beantwoorden
 2. Els 20 juni 2013

  Van harte gefeliciteerd met je blogjubileum!
  Ik meld me graag aan voor de 2 waxines van pallethout…en jou volgen, dat doe ik al bijna 1 jaar 🙂

  Fijne dag
  Liefs Els

  Beantwoorden
 3. Denise Beckand 20 juni 2013

  Proficiat met je verjaardag! Ga vooral door met dingen die je blij maken;-)
  Als ik het zeggen mag; vind een wit en zwart huisje erg leuk, huisjes zijn altijd leuk!!

  Beantwoorden
 4. Stephanie Koster 20 juni 2013

  1 jaar alweer?! wat vliegt de tijd! van harte!

  Mag ik ook mee doen? ben nog steeds dol op de huisjes (3)

  X Stephanie

  Beantwoorden
 5. Casa&co. 20 juni 2013

  Mooie mijlpaal. Ik moet eens kijken wanneer die van mij is. Gefeliciteerd in elk geval. En meedoen wil ik ook wel voor zo’n mooi huisje met ster.

  Beantwoorden
 6. Lisanne Myblog 20 juni 2013

  1 jaar alweer! Van harte gefeliciteerd en dat er nog maar heel veel jaartjes bij mogen komen 🙂 Ik doe graag mee en ga voor het huisje met ster! Fijne dag! Liefs Lisanne

  Beantwoorden
 7. Pure by me 20 juni 2013

  Jippieeeeeeeee……..van harte gefeliciteerd…
  Ik hou nog steeds van huisjes en wil graag meedoen voor een klein en groot huisje..♥
  Ga vooral zo door,je hebt een geweldig blog..
  Lieve groetjes Chris

  Beantwoorden
 8. Marijn Schoonbroodt 20 juni 2013

  Yoehoe gefeliciteerd Suus! Ik weet niet meer wanneer, maar via Twitter ben ik op je blog terecht gekomen 🙂
  Succes met alles dat nog gaat komen. Fijne dag vandaag!
  Groetjes Marijn.

  Beantwoorden
 9. eggie 20 juni 2013

  Gefeliciteerd!!! Wat leuk om je verjaardag mee te mogen vieren! Alleen het lezen van je blog is al een cadeau op zich. Maar ik ben ook helemaal verliefd op de waxines van pallethout!! Succes en blijf zo doorgaan!! Ik geniet er in ieder geval van. En zo te zien nog velen met mij.
  Groetjes, Eggie

  Beantwoorden
 10. Kristel Klomp 20 juni 2013

  Gefeliciteerd! Gaat snel zo’n jaar. Ik volg je al een tijdje, je maakt echt mooie dingen. Ik zou het leuk vinden om mee te doen voor het huisje met de ster.
  Hoop dat je nog veel meer mooie blogposts maakt!
  groet,
  Kristel

  Beantwoorden
 11. LIVlicious 20 juni 2013

  Gefeliciteerd!! Wat is je eerste jaar goed van start gegaan! Super gaaf. Kunnen alleen maar mooiere dingen bijkomen 🙂

  Mag ik meedoen voor nr 3?

  Liefs Caar

  Beantwoorden
 12. Fantastisch! En wat heb je ontzettend veel bereikt in 1 jaar!!! Heel erg gaaf! x Fem

  Beantwoorden
 13. do-re-mi 20 juni 2013

  Proficiat! Een leuk en druk jaar gehad. Ik doe graag mee met de give-away voor het huisje met de ster.

  Beantwoorden
 14. Samira 20 juni 2013

  Gefeliciteerd Suus en veel blogplezier voor jaar 2 gewenst!!
  Ik doe graag mee voor de 2 witte huisjes 🙂

  Fijne dag, liefsXx

  Beantwoorden
 15. Mars 20 juni 2013

  1 jaar nog maar joh? Voelt veel langer 🙂 gefeliciteerd! En ik doe graag mee voor het sterrenhuis!

  Beantwoorden
 16. Marieke de Nijs 20 juni 2013

  Gefeliciteerd Suus!Ik zal maar niet vragen hoe je het allemaal hebt kunnen volbrengen dit jaar maar vind het super knap van je en ben heel trots op je! Ik hoop dat je veel mensen blij kan gaan maken met je styling adviezen want ik vind dat je dit heel goed kunt en je met leuke nieuwe ideeën komt! Jaime vind dit wel iets minder maar dat ligt meer aan hem!Heel veel succes nog….kus!

  Beantwoorden
 17. SuuS Hardjono 20 juni 2013

  Wat tof om te lezen! Gefeliciteerd! Wat ongelooflijk leuk gedaan met die balonnen!!
  Ik doe graag mee voor twee witte huisjes 🙂

  Beantwoorden
 18. Ilona van Vliet 20 juni 2013

  Gefeliciteerd Suus!! Wat heb je een hoop bereikt afgelopen jaar! Ik lees altijd met veel plezier je blog, dus ik ben blij dat je vorig jaar de stap genomen hebt! 🙂 Ik doe ook graag mee met je give away!! Lastig kiezen maar de zwart en witte huisjes zou ik heel leuk vinden!
  Op naar je 2 jarig bestaan! 🙂

  Groetjes,
  Ilona

  Beantwoorden
 19. Stephanie Pater 20 juni 2013

  Gefeliciteerd &SUUS! Wat gaat dat jaar snel voorbij en wat een mooie datum (20 juni, ben vandaag zelf ook jarig!!). Wat heb je al een hoop gedaan in dat jaar en wat zullen er nog mooie dingen op je pad gaan komen. Ik blijf je volgen en wens je veel plezier met het aankomende 2de jaar. En een cadeautje is natuurlijk altijd leuk op je verjaardag: de kleine huisjes in wit / zwart zijn favoriet. Nu maar duimen… Groeten, Stephanie Pater

  Beantwoorden
 20. Indruk 20 juni 2013

  Van harte gefeliciteerd! Ik volg je blog met veel plezier. Wat fijn dat je nu ook een diploma hebt, je zal vast heel veel mensen blij maken met je adviezen. Wat leuk jw give away, ik waag een kansje voor zo’n huisje met met ster. Pascale X

  Beantwoorden
 21. Margreet de Vries 20 juni 2013

  Gefeliciteerd Suus en wat heb je het goed gedaan met je blog!!! Ik wil graag meedoen voor die mooie zwarte huisjes! Leuk leuk :)!!!

  Beantwoorden
 22. jacquelien 20 juni 2013

  leuk, ik ga je volgen
  het huisje met de ster lijkt me wel wat!
  jacquelien

  Beantwoorden
 23. nicolle 20 juni 2013

  Gefeliciteerd! Ik vind het altijd erg leuk om je blog te lezen.
  Ik ga voor die oeuke witte huisjes

  Groetjes Nicolle

  Beantwoorden
 24. Hannie 20 juni 2013

  Gefeliciteerd ik volg je blog met veel plezier.
  leuke give away ik ga voor huisje met ster.
  veel succes voor het komende jaar
  groetjes Hannie

  Beantwoorden
 25. vosges paris 20 juni 2013

  Gefeliciteerd jij hebt volgens mij je plek gevonden , nog veel inspiratiie gewenst

  Beantwoorden
 26. franca@villadesta 20 juni 2013

  Gefeliciteerd met je blog verjaardag!!! groetjes Franca

  Beantwoorden
 27. Suus 20 juni 2013

  Hi Suus.

  Gefeliciteerd met je 1 jarig jubileum!
  Op naar het volgende jaar :). Heel veel suc6 iig.

  Leuke give aways, de waxines van pallethout zullen fantastisch staan op onze eetkamer tafel.

  Groetjes Suus

  Beantwoorden
 28. ELLEN WOONT 20 juni 2013

  Gefeliciteerd, je hebt een erg mooi blog!

  Beantwoorden
 29. Anneke 20 juni 2013

  Wauw alweer een jaar dat je ons inspireert. Wat gaaf, gefeliciteerd (en ga vooral graag zo door!). Als fan van t eerste uur zou ik heel graag het huisje met de ster winnen. X

  Beantwoorden
 30. Lisanne van de Klift 20 juni 2013

  Van harte gefeliciteerd, lieve Suus! Een jaar al weer! Volgens mij volg ik jou vanaf (bijna) dag 1!!! En nog steeds met heel veel plezier. Succes met je tweede blogjaar! Gaat vast helemaal goed komen. Ik doe graag mee met je giveaway, maar heb geen voorkeur. Vind alle drie tof!

  Liefs Lisanne

  Beantwoorden
 31. Evymaud 20 juni 2013

  Hoi Suus! Gefeliciteerd met je eerste jaar! Het huisje met hartje staat hier nog steeds in de kast, nog steeds erg blij mee. Op naar het volgende jaar met vast weer leuke nieuwe uitdagingen en blogs. X Wendy ( oja, ik ga voor de witte huisjes, gezellig naast m’n andere &SUUS huisje)

  Beantwoorden
 32. Wat een leuke post Suus en wat heeft het jaar veel moois gebracht voor jou!
  Gefeliciteerd, ik lees je blog met ontzettend veel plezier, dus ben blij dat je blijft.
  En kiezen tussen al die leuke dingetjes is bijna onmogelijk! Pallethout is toepasselijk ivm mijn pallet daybed, maar huisjes is ook toepasselijk, want die liefde voor huis en interieur brengt ons allemaal bij elkaar!
  Kortom onmogelijk om te kiezen tussen die leuke spulletjes, maar ik doe graag mee met deze leuke give away!
  Geniet van je jubileum!
  X

  Beantwoorden
 33. Marije7280 20 juni 2013

  Gefeliciteerd met het eerste jaar bloggen! Ik volg je met veel plezier.

  Beantwoorden
 34. Anki 20 juni 2013

  Gefeliciteerd met je jubileum! 🙂

  Beantwoorden
 35. The Owl said 20 juni 2013

  Wat kunnen er allemaal heerlijke dingen gebeuren in een jaar! Gefeliciteerd 🙂
  Kadootjes zijn altijd leuk en ik zou graag het huisje met de ster kado willen geven aan mijn dochter.

  Beantwoorden
 36. Madame Moustache 20 juni 2013

  Happy B(log) day!! Je hebt een inspirerend blog en een dito webwinkel. Goed gedaan, binnen een jaar! Mag ik meedoen voor de zwart/witte huisjes? Om helemaal in de woonsfeer van je blog te blijven? 😉
  Hartelijke groet,
  Madame M

  Beantwoorden
 37. Jeanette Renting 20 juni 2013

  Gefeliciteerd met 1 jaar bloggen.
  Het huisje met de ster, daar ben ik wel verliefd op.

  groetjes, Jeanette.

  Beantwoorden
 38. Aukje 20 juni 2013

  Gefeliciteerd met je 1e verjaardag! Ik bewonder je moed om toch die stoute schoenen aangetrokken te hebben en je passie te volgen … Goed hoor! Aan de give-away doe ik graag mee, maar kiezen? (ben zo’n eeuwige twijfelaar)Oké dan ga ik voor de waxinelichtjes van pallethout. Blijf genieten van alle leuks.

  Beantwoorden
 39. Gefeliciteerd! Ik volg je blog met veel plezier. Mooi hoe je anderen op deze manier kunt inspireren. De witte huisjes zitten al een tijd in mijn gedachten voor op de schouw, dus ik doe graag mee. Groeten Ilona

  Beantwoorden
 40. Cntie 20 juni 2013

  Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  Beantwoorden
 41. Talitha 20 juni 2013

  Gefeliciteerd met dit mooie jubileum! Zo herkenbaar je gedachtenspinsels destijds over of je een blog zou beginnen of niet. Zoals je weet ben ik ook sinds kort begonnen met bloggen. Maar zo’n succesvol eerste jaar daar kan ik alleen maar van dromen 🙂 Keep up the good work!! Met de give-away ga ik graag voor de waxines van pallethout. Gaaf zijn ze! Groetjes, Talitha

  Beantwoorden
 42. SOYZ 20 juni 2013

  gefeliciteerd! Knap wat je in een jaar hebt neergezet, lekker zo doorgaan dus! x

  Beantwoorden
 43. Een dotje wat 21 juni 2013

  Wauw, wat ben je goed bezig zeg… Van harte! Heerlijk dat je van je passie je werk gemaakt hebt 🙂
  Ik vind die waxines van pallethout heel gaaf, die zou ik wel willen winnen hoor…
  Geniet van je blog-jubileum en veel succes en plezier gewenst! Xx Marieke

  Beantwoorden
 44. Maaike 21 juni 2013

  Super leuk en inspirerend jouw blog, dus blijf vooral doorgaan!!
  Ik zou graag mee willen doen voor de laatste optie,twee huisjes in het wit. <3
  Groetjes Maaike

  Beantwoorden
 45. Tiene 21 juni 2013

  Van harte gefeliciteerd! Ik volg je dus al bijna ’n jaar…
  Hopelijk ga je hier nog heel lang mee door, ik geniet steeds van je foto’s en berichten en kijk steeds uit naar nieuwe dingen van je!

  De waxine van pallethout….die vind ik al van bij de opening van je shop zo mooi!! Een wishlist-item dus!

  Nog veel blogplezier!

  Beantwoorden
 46. Lingehuis 21 juni 2013

  Gefeliciteerd Suus! Goed bezig een jaar al en iedere keer opnieuw geniet ik van je leuke blog’s! Je inspireert me iedere keer opnieuw ga zo door en ik blijf je met veel liefde volgen! Als cadeau zou ik graag van jouw het huisje met de ster krijgen! Nog vele jaren blogplezier toegewenst! Liefs, Cynthia

  Beantwoorden
 47. Jeej, wat leuk! Gefeliciteerd!

  x Marcella

  Beantwoorden
 48. Anonymous 21 juni 2013

  Van harte gefelicteerd!
  Ik volg je nu een half jaar met plezier!
  x Geke

  Beantwoorden
 49. Anonymous 21 juni 2013

  Van harte gefeliciteerd! Ik volg je nu alweer een tijdje en vind je blog inspirerend! Wens je dan ook nog vele jaren blogplezier ;-).

  Ik vind de waxines van pallethout heel mooi, die zouden onwijs goed passen bij mij in huis..!

  X Laura Rijvers

  Beantwoorden
 50. Elv's 21 juni 2013

  Fantastisch Suus… Wat gebeuren er een hoop leuke dingen in één jaar!!! Ik wens je nog heel veel plezier, andere leuke dingen en mooie inspiratie toe voor jaar nummer 2 🙂 liefs Elvera ps. ik doen graag mee voor de pallethouten lichtjes

  Beantwoorden
 51. Miranda 21 juni 2013

  Gefeliciteerd Suus, met &SUUS!! :))
  Jeetje is dat allemaal gebeurd in 1 jaar?? haha, dat is best veel, weet je dat?
  En dat je ook nog ‘even’ een opleiding afrond pffff!!! Supertrots op je hoor, en ben heel benieuwd wat je nog meer allemaal gaat doen. In ieder geval gezellig met mij naar A’dam over 2 weken ;)) Dikke kus!
  ..oh natuuuuurlijk doe ik heel graag mee met je give-away. Je huisjes zijn zo leuk!
  X Miran

  Beantwoorden
 52. Tamara 21 juni 2013

  Van harte gefeliciteerd met je 1e blog-aversary. Ik ken en volg je niet vanaf het begin, maar blijf je blog zeker volgen met veel plezier. Aan zo’n leuke give-away doe ik graag mee. Ik ga voor optie 3. Groetjes Tamara

  Beantwoorden
 53. Tamara 21 juni 2013

  Van harte gefeliciteerd met je 1e blog-aversary. Ik ken en volg je niet vanaf het begin, maar blijf je blog zeker volgen met veel plezier. Aan zo’n leuke give-away doe ik graag mee. Ik ga voor optie 3. Groetjes Tamara

  Beantwoorden
 54. Chrissie en Heidi 23 juni 2013

  Gefeliciteerd!!! Ga zo door! Ben fan van je huisjes dus wordt helemaal blij van je give-away! Ik ga voor twee witte huisjes graag 🙂

  Fijne lazy Sunday!

  Liefs, Heidi

  Beantwoorden
 55. Le Style 23 juni 2013

  Super gefeliciteerd met alles wat je in een jaar bereikt hebt!
  Genieten hoor jouw blog 😉

  Succes met alle verdere ontwikkelingen!!

  Liefs,
  Yet

  Beantwoorden
 56. HouseNo18 23 juni 2013

  Dat is zeker een feestje waard, gefeliciteerd! Ik ben nog steeds blij met het houten huisje aan mijn sleutelbos.
  Bij de give away zou ik gaan voor de twee witte huisjes.

  Groetjes, Gerdien

  Beantwoorden
 57. Marlies 23 juni 2013

  Woehoe wat leuk Suus! Van harte gefeliciteerd, ik hoop dat er in de toekomst nog veel moois mag komen hier! 🙂 Ik zou graag de waxinelichthouders winnen. Liefs!

  Beantwoorden
 58. Anonymous 24 juni 2013

  Van harte Suus!
  Ik vind je blog erg inspirerend, zeker nu we een nieuw huis hebben
  en ik me helemaal uit kan leven.
  Succes en ga zo door met het geen waar je goed in bent!
  In huis is er nog wel een plekje voor de leuke witte huisjes
  dus ik doe graag mee aan de give away!

  Groeten Sigrid Lievestro
  sigridlievestro32@hotmail.com

  Groetjes Sigrid

  Beantwoorden
 59. More Than Living 25 juni 2013

  Gefeliciteerd!! Jee, ik dacht eerlijk gezegd dat je al veel langer aan het bloggen was.. Wat heb je dan veel bereikt in een jaar tijd, daar mag je trots op zijn! Hoe is je examen gegaan van je opleiding? Succes met alles!
  Ik doe graag mee, ik vind waxines van pallethout geweldig:).
  Liefs Cindy

  Beantwoorden
 60. Aileen 26 juni 2013

  Gefeliciteerd! Volg sinds kort je blog en ben erg enthousiast!
  Ik doe graag mee voor twee witte huisjes.

  Groetjes, Aileen

  Beantwoorden
 61. Marlijn Veen 26 juni 2013

  Ha Suus! Ik blijf je feliciteren op alle social media. Deze miste nog 😉 Van harte wat een prestatie, jonge moeder, baan en een succesvol blog en webshop.. pff..! Ik zou het leuk vinden mij pronkplank completer te maken met een wit en zwart huisje!

  Beantwoorden
 62. Justine Groenendijk 26 juni 2013

  Proficiat, wat goed! Zo zie je maar dat er toch wel mensen op zaten en zitten te wachten :). Ik zou gaan voor de handgemaakte waxinehouder. Een klein vlammend lichtje kan mijn dag helemaal goed maken.
  Nog vele blogjaren gewenst!

  Beantwoorden
 63. Henny van der Wal 26 juni 2013

  Gefeliciteerd! Ik ga voor het huisje met de ster! Prachtig is die.
  Lieve groet,
  Henny

  Beantwoorden
 64. Anonymous 26 juni 2013

  Gefeliciteerd Suus, ik volg je al heel lang.
  tja waar zou ik nou eens voor gaan.
  Huisjes, waxines ach ik weet het niet.
  Nou, geef ze dan maar aan een ander.

  Beantwoorden
  • Anonymous 26 juni 2013

   Ik vind ze trouwens wel allebei heel leuk!

   Beantwoorden
 65. Fanny 27 juni 2013

  Félicitations pour ton joli blog. Je craque littéralement pour tes petites maisons en bois, aussi bien noires que blanches, ou avec une étoile.
  Alors je joue !
  Très belle journée.

  Beantwoorden
 66. Antine 27 juni 2013

  Beter laat dan nooit zeggen ze toch? Alsnog van harte gefeliciteerd met je 1 jarig blogjubileum!! Super! Ik volg je altijd met veel plezier en ga dat ook zeker blijven doen. Ik ben dol op huisjes en sterren dus doe graag mee voor het huisje met ster.

  Beantwoorden
 67. Linda T. 1 juli 2013

  Gefeliciteerd!! Wat leuk, k doe graag mee voorhebt huisje met ster!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *