HOERA! &SUUS bestaat vandaag 1 jaar!

Precies 1 jaar geleden begon ik mijn blog. Ik las al vaker interieur blogs en het leek me erg leuk om zelf over mijn grote passie te schrijven. Maar wie zit daar op te wachten, gaan mensen dat lezen en je geeft je best wel ‘bloot’ zo op het wereld wijde web. Toch maar de stoute schoenen aangetrokken en vorig jaar was mijn 1e blogpost een feit. Ik ben erg blij dat ik de stap heb genomen, want het afgelopen jaar heeft me heel veel mooie dingen gebracht. Bloggen voor 101woonideeën, het winnen van 2 challenges bij Hege in France, beste ideeënwoonblog bij Home24, fotostylingworkshops van Paulina Arcklin, Huiskamerwintersale, openen van een &SUUS shop en afgeronde opleiding Interieurstyling. Maar most of all alle leuke en lieve reacties, de nieuwe mensen die ik heb leren kennen en inmiddels de vriendschappen die er zijn ontstaan. Kletsen over een gezamenlijke interesse/passie en dezelfde taal spreken, heerlijk is dat. Dingen doen waar je blij van wordt! Jullie zijn dus nog niet van mij af, want ik ga nog even door 🙂 Bedankt iedereen voor het lezen, reageren en leuke reacties.
Bij een verjaardag hoort een cadeautje! Daarom geef ik graag iets weg. Je hoeft me niet te volgen, delen of iets anders, iedereen kan meedoen! Laat alleen even onder dit berichtje weten dat je meedoet en welke voorkeur je hebt. Wil je me wel volgen (wat natuurlijk altijd erg leuk is :)) dan kan dat via Bloglovin (klik) of op Facebook (klik) of op mijn blog zelf (klik)
Wat kun je winnen?
  • 2 handgemaakte waxines van pallethout (klik hier voor meer info) of 
  • 1 huisje met ster (klik hier voor meer info) of 
  • Een klein en groot huisje in zwart of wit (klik hier voor meer info)
Good luck! De actie loopt tot woensdag 3 juli.

++++
HOORAY! & SUUS turns 1 today!
Exactly one year ago I started my blog. I already read many interior blogs and it seemed fun to write one myself. But hey, who’s there waiting for me? . I am very glad I have taken the right step because  the past year has brought me wonderful things. Blogging for 101woonideeën, winning two challenges at Hege in France, best ideas live blog Home24, photo styling workshops Paulina Arcklin, My own WinterSale at my home, opening a &SUUS shop and followed a study Interior Styling. But most of all I liked the fun and all the sweet comments and the new people and friendships that are formed. Talk about a common interest and speak the same language, that’s the best. Do things that make you happy! Thanks everyone for reading, responding and all your nice comments.
For a birthday there must be a gift ! You do not have to follow me, anyone can join! Just leave a message bellow which gift you  prefer. Will you follow me (which is always very nice :)) then through Bloglovin (click) or on Facebook (click)
What can you win?
2 handmade waxines of pallet wood (click here for more info) or
1 cottage with star (click here for more info) or
A small and large cottage in black or white (click here for more info)
Good luck! The promotion runs until Wednesday 3 July.
Ampersand ballon poster by Conor & David
Previous PostNext Post

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.