Na veel hectische weken, vandaag een rustig dagje. Regenachtig, dus lekker wat rommelen in huis, niets wat moet. Heerlijk! Een perfecte dag voor een simpele DIY. Want daar hou ik van, simpel en snel klaar. Mandjes van de kringloop, aftappen en een witte spuitbus. Et voila, de opbergmandjes voor op het toilet zijn klaar. Leuk contrast naast het cross teken van Quip en Co en direct een kleine binnenkijker is ons toilet 🙂
Fijne lazy sunday iedereen!
+++++
After many hectic weeks, today a quiet day at home. Rainy, so a good day to change and cleaning up the house.  Also a perfect day for a simple DIY. Because I love simple 🙂 Baskets of the cyclestore, some tape and white spray. Et voila, the storage baskets are ready for the toilet! Nice contrast with the cross from Quip en Co and directly a sneak peak in our toilet. Love our little room.
Have a great lazy sunday everyone!

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.