Our living winner 101woonkamer

Goed begin van dit zomerse weekend door leuk bericht van 101woonideeën. Samen met nog een aantal andere kreeg ik te horen dat ik de Instagram challenge van 101woonideeën heb gewonnen. Happy me!
Dit zijn de foto’s en direct een mooi moment om het nieuwe zwarte muurtje te laten zien. Waar ik erg blij mee ben. De flatscreen valt mooi weg op het zwart en het geeft even een wat krachtiger effect. Het mocht wel iets spannender met al die dezelfde teintjes op de muur.

Uiteraard de &SUUS boomstammetjes als salontafel met een zelfgehaakt kussen. Op de fotorekjes 2 nieuwe prints van Kristina Dam die we kochten bij Mumuland in Kopenhagen. Veel zwart, wit, hout en oudroze….that’s our livingroom! De foto wordt geplaatst in het oktobernummer van 101woonideeën. Samen met de andere winnaars, heb je direct een mooi lijstje om te volgen op Instagram als je van interieurstyling houdt. Wil je &SUUS volgen? Klik dan hier

&JOY this summer weekend!!
+++++
Good start of this summer weekend with a great message from 101woonideeën. Along with a number of others I was told that I won the Instagram challenge of 101woonideeën Happy me!These are the pictures and immediately a good time to show our new black wall. The flatscreen disappears against the black walland it gives just a bit more powerful effect. It was something more exciting with all the same colors on the wall.

Obviously &SUUS tree trunks as a coffee table with a self-crocheted pillow. In the photo racks 2 new prints by Kristina Dam which we bought at Mumuland in Copenhagen. Many black, white, wood and pink …. that’s our living room! The photo is placed in the October issue of 101woonideeën. Along with the other winners, you have a nice list to follow on Instagram if you like interior styling. Will you follow &SUUS? Click here & JOY weekend this summer!

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.