Life is a beach inspiration

Wat een heerlijk weer hebben we dit weekend gehad, ik kan hier wel aan wennen. Voor het eerst in mijn leven geen weekendje naar ons huisje op Zandvoort. Dus mooi moment om eens wat andere stranden en strandtentjes te ontdekken. Want ik weet niet hoe het met jullie zit, maar die sfeertjes en inrichting van sommige geven mij weer een dosis inspiratie. Zo ook bij deze strandtent in Noordwijk, Branding. Wat een beauty! Het terras met de witte balken overkapping en grote houten verweerde palen, verschillende krukjes, bankjes en tafeltjes van oud verweerd hout, houten bewerkte panelen, rustige kleuren gecombineerd met veel zwart en wit. En overal (binnen en buiten) op de vloer vloerkleedjes, voddenkleden & kelims. Super leuk! Bijna alles is te koop, dus als je heel enthousiast bent kun je het gelijk inladen 🙂

++++++

What a lovely weather we had here in the Netherlands, I can get used to it. For the first time in my life no weekend to our cottage at Zandvoort Beach. So a good time to discover some other beaches and cabanas. Because I like that atmosphere and decor and some give me another dose of inspiration. Also at this beach club in Noordwijk, Branding. What a beauty! The terrace with the white roof beams and large weathered wooden poles, several stools, benches and tables of old weathered wood, carved wooden panels, calm colors combined with lots of black and white. And everywhere (inside and outside) on the floor rugs, rag rugs and kilims. Super fun! Almost everything is for sale, so if you are very keen, you can load the same 🙂

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.