Life is a beach inspiration part II

Wat een leuke reacties op mijn vorige post over Beachclub Branding (klik hier) Omdat ik echt heel veel foto’s gemaakt had, hier nog een deel II. En het blijft de komende tijd mooi weer, dus misschien een leuke tip voor de komende zomerse dagen. En nee, ik heb geen aandelen 🙂 Gewoon een mooie strandtent, met liefde ingericht, gerelaxte sfeer en vriendelijk personeel!
De legertafel met wit geschilderd blad hieronder vind ik helemaal geweldig. Stoere, simpele, industriele stoeltjes erbij en kelim kleed eronder. En dat staat natuurlijk helemaal mooi op zo’n vergrijsde houten vloer.
En dan de keuken, zo mooi! Die gave witte lampen, samen met de witte greeploze keuken en voor het contrast veel zwart (schoolbordverf) muren. Warmte heeft het pand al van zichzelf door de houten vloer, het schuine dak en het lichtinval en door het gebruik van hout en verweerde kleuren. Love it!
Beelden zeggen meer dan woorden, dus neem zelf nog een kijkje met deze foto’s en misschien geeft het jou ook weer wat inspiratie! En zo niet, dan gewoon heerlijk genieten van het mooie zomerse weer!
 Pictures by &SUUS (iphone)

++++

What a response to my previous post about Beach Surf Club (click here) Because I really made a lot of pictures, here is part II. And the weather will be great, so maybe a nice tip for the coming summer days. And they not paying me 🙂 just a nice tip for a great beach bar, decorated with love, gerelaxte atmosphere and friendly staff!

I really like the army table with white painted sheet. Sturdy, simple, industrial chairs together with the kilim rug underneath. Such a amazing combination with the graying wooden floor.
And then the kitchen, so beautiful! That great white lamps, along with the white handleless kitchen and contrast because of many black (chalkboard paint) walls. The wooden floor, sloping roof, light. And of course use a lot of wood and weathered colors. Love it!


Well, take one more look yourself with these photos and maybe it gives you some inspiration again!

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.