Vanaf het moment dat ik mijn examens had gedaan, kwam dan eindelijk die lang verwachte zon. En daar hebben we even goed van genoten na alle drukte van ervoor. Zo min mogelijk achter de computer, maar heerlijk naar buiten. Een gezellige dag met een vriendin door Amsterdam gefietst, veel heerlijke lange stranddagen, BBQ’s, festivals, ijsjes, buiten eten, wijntjes…..Ik kan er wel aan wennen 😉 Niet alleen qua weer is deze zomer geslaagd…inmiddels heb ik ook de uitslag van de interieurstyling examens binnen en jawel….GESLAAGD. Zo blij! Ik mag me nu officieel Suzanne de Jong de interieurstylist noemen 🙂
En dan mogen we nog op vakantie!!  De komende tijd dus nog steeds wat ‘slowblogging’ :-)) maar zometeen weer terug met nieuwe energie en inspiratie. Hopelijk hier ook nog veel mooie zonnige zomerse dagen voor jullie. XXX
Foto’s zijn gemaakt op instagram, wil je me daar volgen? Klik hier!
+++++
From the moment I had my final exams the sun finally came!  And we enjoyed it big time after all busy (exam) bustle time. As little as possible on the computer, but instead getting out. Enjoyed the lovely long beach days, a day with a friend cycled through Amsterdam,  BBQs, festivals, ice cream, eating out, glasses of wine ….. I can get used to it;) And some good news to celebrate… the results of the exams in interior styling and yes …. PASSED!
And we have our vacation in head of us.  So till then only some ‘ slow blogging’ :-)) posts from me and coming back new energy and inspiration! Wish you all some more sunny summer days.
Pictures made on instagram, welcome to follow me!

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.