Wie doet er mee met deze leuke instagram challenge? Voor het volgende online Magazine van Authentique Mignon ben ik op zoek naar de leukste/mooiste instagram foto met als thema Indian Summer.
Wat kun je winnen?
De mooiste 3 foto’s krijgen een plekje in het magazine met vermelding en een stukje over jou (als je dat wilt) Uit deze 3 wordt de Indian Summer winnaar gekozen en diegene ontvangt een mooi Goodie pakket met spulletjes voor jezelf, thuis en kids uit de winkel van Authentique Mignon!
Wat moet je doen?
Waar denk jij aan als je aan Indian Summer denkt? Zo denk ik bijv. aan strand, veren, Ibiza, kelims….Het mag dus van alles zijn, foto’s van je interieur, outfit, kids, het strand. Het enige wat je hoeft te doen is deze foto te plaatsen op instagram met #indiansummerAMmagazine voor 16 september!
Ga ik in de tussentijd op vakantie 🙂 Ben benieuwd naar jullie inzendingen, dus zal instagram zeker nog in de gaten houden!
Let’s play!
++++++++++++++
Who’s with me with this fun challenge instagram? For the following online Authentique Mignon Magazine  I am looking for the best instagram photos on the theme Indian Summer.
What can you win?
The best 3 photos published in the magazine including and an introduction about you (if you wish) Then one Indian Summer winner will be chosen and receives a nice Goodie package with goodies for yourself, home and kids from the shop Authentique Mignon!
What should you do?
What means Indian Summer to you? So I think about beaches, feathers, Ibiza, kilims …. It may therefore be anything, pictures of your home, outfit, kids, the beach. All you have to do is to post on instagram with # indiansummerAMmagazine for September 16 this picture!
I’m very curious to your entries! In the meantime I’m going on a holiday 🙂 but I stay tuned on IG!
Let’s play!
Photo’s by: The Fash.com, Ad magazine, Mikkel Adsbel & Bolette Kiaer, Bohemiadesign

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.