Terwijl wij de spullen inpakken voor een vakantie naar Italie, zijn bovenstaande boomstamtafeltjes op weg naar Portugal. Deze foto plaatste ik op Instagram voor een nieuwe challenge van 101woonideeën. Met een foto van de woonkamer won ik al een plaatsje in het tijdschrift (klik hier) maar ook met de slaapkamer viel ik in de prijzen, dus deze foto volgt de maand erop 🙂 Een styliste in Portugal merkte de foto’s op instagram ook op en bestelde voor een klant deze set in mijn etsy winkel. Gelukkig hebben we nog wel wat stammetjes staan om ze te vervangen 🙂

Onze slaapkamer heeft inmiddels een wit geschilderde vloer, maar is nog lang niet af. Mooie klus voor als we weer terug zijn van vakantie! Hij blijft wit, met neutrale kleuren…..dat vind ik het lekkerste wakker worden. Ben namelijk absoluut geen ochtendmens! Mooi vooruitzicht dat we zo heerlijk geen wekker meer hoeven te zetten.

Tot over een aantal weken!
Ciao xxx

Pictures &SUUS

While we pack our stuff for a vacation to Italy, the trunk tables above are on there way to Portugal. This photo I posted on Instagram for a new challenge of 101woonideeën. With a picture of our living room I won a place in the magazine (click here) but also with this bedroom picture I won, so this picture follows the next month 🙂 A stylist in Portugal noticed the photos on instagram and ordered this set for a customer. Fortunately we still have some trunks are to replace them 🙂

Our bedroom now has a white painted floor, but is still not done. A nice job for when we get back from vacation! It remains white, with neutral colors ….. I think the best way wake up. Namely’m definitely not a morning person!

Until a few weeks!
Ciao xxx

Previous PostNext Post

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.