We zijn weer terug van een heerlijke vakantie in Italië! Italië, waar je vanzelf wel in de relax stand gaat en geniet van de mooie omgeving, het heerlijke eten en de wijnen. De eerste helft van de vakantie waren we in Toscane (Montepulciano) en hebben we veel mooie plaatsjes in de omgeving bezocht. Van zulke straatjes kan ik nooit genoeg krijgen. Met de gekleurde luiken en mooie oude deuren, verschillende soorten muurtjes en vele planten voor de ramen. En als je dan naar binnen kijkt, je gewoon een Italiaanse mama verwacht die in de versgemaakte pastasaus aan het roeren is 🙂  Deze foto’s zijn gemaakt met mijn iphone en zo kan ik af en toe nog even nagenieten. Ik ben nooit zo goed in thuiskomen…..Ciao Bella Italië, till next year!

++++

We are back from a wonderful holiday in Italy! Were we enjoyed the beautiful surroundings, delicious food and wines. The first half of the holiday we were in Tuscany (Montepulciano) and we visited many beautiful places in the area. I never get enough of these streets. With the colored shutters and beautiful old doors, walls and many different types of plants for the windows. And if you look inside, you just expect an Italian mama thats stirring in the the freshly made pasta sauce 🙂 These photos were taken with my iPhone. Italy, see you next year!
Pictures by &SUUS (iphone and placed on instagram)

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.