Live bloggen at the woonbeurs

Vandaag mocht ik samen met een aantal geweldige bloggers live bloggen vanaf de woonbeurs. Het blijkt toch best lastig om een blog direct online te zetten. Uiteraard eerst zelf langs al het moois op de beurs, foto’s maken en bewerken, mensen die gezellig even langskomen om gedag te zeggen. Maar ik wil jullie graag alvast een voorproefje geven van de beurs. Hier een aantal van foto’s vanaf mijn telefoon. Wil je meer foto’s van de verschillende huizen, hou dan mijn blog de komende week in de gaten! En ben je vandaag nog in de buurt? Kom dan zeker even gedag zeggen in Design City, we zitten aan een lange eettafel onder de prachtige lampen van Alex de Witte. SeeYa!

Ariadne at home
101woonideeën
VTwonen

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.