In de categorie ‘ Today’s favorite’ altijd een product dat me opvalt, blij maakt, verrast of iets wat ik gewoon erg leuk vind. Deze keer gespot op de Woonbeurs, het bijzondere behang van Groovy Magnets. Voor de woonbeurs had ik het magnetische krijtbord behang al voorbij zien komen op Pinterest en het blog van Vosgeparis. Dit behang hing ook op de mooie stand op de woonbeurs in Design City. Maar nu hingen ook de andere dierenprints van magneetbehang er. Ik vind ze echt echt helemaal leuk! Super voor een kinderkamer, want met de ” Groovy” magneten kun je er bijvoorbeeld tekeningen aan op hangen. Maar ik zie hem ook wel voor me in de keuken of werkkamer, leuk voor je recepten, to do’s of mooie inspiratieplaatjes. Ik heb al allerlei hoekjes bij ons thuis bedacht 🙂 Het magneetbehang bestaat uit fijne ijzerdeeltjes op een ondergrond van vinyl. Neem een kijkje op de site van Groovy Magnets voor meer inspiratie of ga langs op de woonbeurs! 

++++

In the category ‘Today’s favorite’ always a product that strikes me and I love to share right away. This time spotted at the woonbeurs, the special wallpaper from Groovy Magnets.  Before I visit the woonbeurs I already saw some pictures of the magnetic chalkboard wallpaper on Pinterest and the blog Vosgeparis. This wallpaper was also on the stand of Groovy Magnets in Design City, but now there was this beautiful animal printed magnetic wallpaper. I think they really, really nice! Great idea for a kids room, because with the “Groovy” magnets can you hang on drawings etc. But I can also see it in a kitchen or office with fun recipes, to do’s or beautiful inspiration pictures to hang. I’ve already figured were to put it in all corners at home 🙂 The magnetic wallpaper contains fine iron particles that are embedded within vinyl material. Take a look at the site Groovy Magnets for more inspiration or visit the woonbeurs!

 Pictures taken by &SUUS on the woonbeurs

 

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.