Waarschijnlijk hebben jullie bovenstaande plaatje al vaak voorbij zien komen. Deze stoel was een geliefd foto moment in het 101woonideeën huis. Het is natuurlijk ook wel een beauty! Ik hoorde zelfs dat iemand er met stoel en al uitviel tijdens het kodakmomentje 🙂 Ondanks dat alle blogs overlopen met veel van dezelfde foto’s, vind ik het toch leuk om net zoals vorig jaar (klik hier) de huizen van de magazines in het zonnetje te zetten. Ik vind het elke keer zo knap wat ze kunnen neerzetten in 4 dagen. En het blijft ook geweldig naslagwerk om nog eens terug te kijken. Dus ook bij mij, hierbij enkele favorieten met deze keer het 101woonideeën huis. Weer prachtig neergezet, met veel planten en mooie kleurencombinaties. Bijvoorbeeld het poederroze en naturel kleuren, gecombineerd met wat felle accenten. En uiteraard de cactussen en vetplanten, daar kon je dit jaar echt niet omheen op de woonbeurs!
++++
Probably you have seen this picture above a thousand times. This chair was a popular photo moment in the 101woonideeën home. It is a beauty! Despite all blogs overflowing with many of the same pictures, I think it is nice to (I did it also last year ,click here) see the different houses of the magazines. Every time, I find it so amazing what they achieve in only 4 days. So even with me, here are some favorites! This time the 101woonideeën home. Weather beautifully put down, with many plants and beautiful color combinations. For example, the powder pink and naturel colors combined with some bright accents.
Pictures by &SUUS

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.