In mijn vorige post vertelde ik al dat ik graag de tijdschrift huizen nog even extra in het zonnetje wilde zetten. Voor vanavond het prachtige huis van Ariadne at Home. Ondanks dat niet alles helemaal mijn stijl is, was het echt een plaatje om te zien. Heerlijk fris en licht en heel erg knap hoe de kleuren op elkaar waren afgestemd. Veel wit, hout in combinatie met verweerde neutral kleuren met heel licht mintgroen. Echt een plaatje! Echt elk hoekje was prachtig gestyled met veel mooie accessoires zoals veren, doosjes, papierwaar en kandelaren. Neem een kijkje en als je het huis zelf hebt gezien ben ik ook erg benieuwd wat jij ervan vond. Bonne Nuit!
++++
As told in my previous post, I like to give an extra attention for the different houses of the dutch magazines. For tonight the beautiful home of Ariadne at Home. Although not all quite my style, it really was such a beauty to see. Very fresh and light and clever how they combined al the colors. Many white, weathered wood combined with neutral colors and with very light mint green. Truly a picture! Really every corner was so beautifully styled with the finest stuff, feathers and accessories. Take a look and if you’ve seen the house itself, I am very curious what you thought of it. Bonne Nuit!
Bonne Nuit 🙂
Pictures by &SUUS at the woonbeurs

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.