Als laatste het huis van VT wonen in mijn reeks blogposts over de woonbeurs. Klik voor alle huizen hier. Wauw, by far het meest originele en inspirerende huis op de beurs dit jaar. Maar ik kan beter schuur zeggen, of barn. Het stoere, landelijke, industriële sfeertje aan de buitenkant was helemaal doorgetrokken in het interieur. Met een echte barbier (!) en veel andere ambachten zoals een keramiek atelier, houtwerkplaats en een zeefdrukkerij. Ook werd er in de prachtige keuken met groot keukeneiland de hele dag door vers brood gemaakt. Binnen veel herfst achtige kleuren, zoals okergeel, grijs en ossenrood/roze, samen met koper en matgrijs en zwart een stoere combinatie! De keuken, eetgedeelte en de 1e verdieping waren weer frisser en lichter ingericht. Met zwart, wit, naturel, hout en olijfboomtakken en accessoires van Tine K en Jurianne Matter past het nog steeds in hetzelfde thema, maar wel weer met een heel ander sfeertje. Hopelijk heb ik je een goede indruk kunnen geven van deze 3 huizen. Ik vond het weer een feestje. Tot volgend jaar!

++++

Finally the house of VT wonen in my series of blog posts about the woonbeurs. Click here for all the magazine houses. Wow, by far the most original and inspiring house at the fair this year. But I have to say shed or barn. The rugged, rural, industrial atmosphere on the outside was also completed in the interior. With a real barber (!) And many other crafts such as ceramics studio, wood shop. In the beautiful kitchen with large island they baked all day fresh bread. Within many autumnal colors such as ocher yellow, gray and oxblood red / pink, along with copper and matt gray and black a tough combination! The kitchen, dining area and 1st floor were again fresher and lighter furnishings. With black, white, natural, wood olive branches  and accessories from Tine K and Jurianne Matter, still the same theme, but again with a very different atmosphere. See you next year!

 

Pictures by &SUUS

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.