Koper en pastel

Koper was al een tijdje geleden een trend, maar voorlopig blijft deze ook nog wel even bestaan. In mijn moodboard voor de Histor challenge (zie hier) zag je koper al voorbij komen met roze en groen. Vandaag nog meer mooie beelden van deze prachtige kleurencombinatie. Koper in combinatie met groen roze, of zoals in de House Doctor presentatie met grijstinten en hout. De laatste foto’s zijn van VT wonen en gemaakt door fotograaf Anne de Leeuw en de styling is van Marianne Luning. Vooral de combinatie met verschillende materialen en stoffen, samen met de verweerde kleuren, de grijze betonnen muren en het glanzende koper zorgen voor een spannend geheel. Tenminste, dat vind ik 🙂 Ben jij inmiddels al gewend aan koper in je interieur? Of sla je deze trend over? Ik ben benieuwd!

+++

Copper was a trend and it seems it remains. In my mood board for the histor challenge (click here) you saw it combined with pink and green. Here you find even more beautiful images of this beautiful color combination. Copper in combination with green and pink, or as in the House Doctor presentation with grays and wood. The latest photos are from VTwonen and taken by photographer Anne de Leeuw and the styling of Marianne Luning. Especially the combination of different materials and fabrics, along with the color makes it an exciting whole. At least, I think 🙂 Are you ready accustomed to copper in your interior? Or you pass this trend, tell me.  I’m curious!

Foto 1, 2, 3, 4 t/m 9

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.