Prachtig deze grote bewerkte foto’s geprint op hout. Maak een statement in je huis met zo’n groot doek en door gebruik van hout, net weer even iets anders. De meeste van de werken op deze foto komen van  kunstenaar Antonio Mora Hij maakt van foto’s gevonden in blogs en tijdschriften een eigen beeld, door ze met elkaar te mixen. Ben benieuwd hoe dat dan zit met copyright 🙂 Maar however, het idee van zo’n grote foto op hout blijft mooi. Wil je liever een eigen foto op hout, zoek dan even op ” op hout printen” en je vind verschillende bedrijven die dit doen.

+++

Beautifully crafted these great photos printed on wood. Make a statement in your home with a large picture printed of wood. Most of the works in this picture come from artist Antonio Mora He makes pictures found in blogs and magazines and makes its own image by mixing them together. I wonder how it works with copyright 🙂 But However, the idea of ​​such a large photo on wood is beautiful.Would you rather us your own a picture, google for  “on wood print” and you will find several companies that do this.

Previous PostNext Post

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.