Kindjes #3 Pick and pack

Afgelopen zondag, na een week thuis zitten (lang verhaal, maar ontstoken oog en kon geen lenzen in, met -11 best een beetje een probleem)  zondag heerlijk een dag naar het bos gegaan. Samen met mijn zus en zwager en natuurlijk nichtje Mees, zodat we gelijk nog wat productfoto’s voor een kindertassen merk konden maken. Mijn zusje is namelijk afgelopen week officieel voor zichzelf begonnen en heeft een agentschap in tassen. Voor dit merk miste de klanten nog wat sfeerfoto’s. Nou die waren niet heel moeilijk te maken, met zulke knappe fotomodellen, in het bos op een mooie herfstdag. Uiteraard de dag afgesloten met een pannenkoek op het terras , zo mag de herfst voor mij altijd zijn.

Kindjes is ontstaan n.a.v. You are my Wild en is een wereldwijd wekelijks project waar fotografen foto’s plaatsen van hoe ze hun kinderen zien. Anki van Zilverblauw heeft dit idee overgenomen en op haar blog kun je vinden wie er nog meer. Mijn andere foto’s voor Kindjes vind je hier!
++
Last Sunday, we had a day in the forrest. It was such a beautiful day. Along with cousin Mees, so we also can make some product photos for a children’s bags brand. My sister started her own compagny (bags agency) For this brand the customers missed some nice pictures. Well that was not very difficult with such handsome models, in the woods on a beautiful autumn day. Of course we ended with a pancake outside on the terrace. I love autumn this way!
Children originated ” You are my Wild”  is a global weekly project where photographers post pictures of how they see their children. Anki of Zilverblauw has incorporated this idea and on her blog and there you can find who else is joining.  My other pictures for Kindjes can be found here!
Pictures by &SUUS
Previous PostNext Post

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.