Koper en pastel

Koper was al een tijdje geleden een trend, maar voorlopig blijft deze ook nog wel even bestaan. In mijn moodboard voor de Histor challenge (zie hier) zag je koper al voorbij komen met roze en groen. Vandaag nog meer mooie beelden van deze prachtige kleurencombinatie. Koper in combinatie met groen roze, of zoals in de House Doctor presentatie met grijstinten en hout. De laatste foto’s zijn van VT wonen en gemaakt door fotograaf Anne de Leeuw en de styling is van Marianne Luning. Vooral de combinatie met verschillende materialen en stoffen, samen met de verweerde kleuren, de grijze betonnen muren en het glanzende koper zorgen voor een spannend geheel. Tenminste, dat vind ik 🙂 Ben jij inmiddels al gewend aan koper in je interieur? Of sla je deze trend over? Ik ben benieuwd!

+++

Copper was a trend and it seems it remains. In my mood board for the histor challenge (click here) you saw it combined with pink and green. Here you find even more beautiful images of this beautiful color combination. Copper in combination with green and pink, or as in the House Doctor presentation with grays and wood. The latest photos are from VTwonen and taken by photographer Anne de Leeuw and the styling of Marianne Luning. Especially the combination of different materials and fabrics, along with the color makes it an exciting whole. At least, I think 🙂 Are you ready accustomed to copper in your interior? Or you pass this trend, tell me.  I’m curious!

Foto 1, 2, 3, 4 t/m 9

12 Comments

 1. Claudia 16 oktober 2013

  Wat een prachtige kleurencombinaties!

  Beantwoorden
 2. Nermina 16 oktober 2013

  Ik moest erg wennen aan deze nieuwe trend.
  Vind het mooi, maar als het niet te veel is. Hier en daar een detail vind ik prachtig!

  Beantwoorden
 3. Margreet de Vries 16 oktober 2013

  Ja ik vind het heel mooi! Vorig jaar had ik veel dingetjes koper gespoten, waaronder mijn kerstversiering. Je moet wel uitkijken dat je niet doorslaat daarin 😉 dat gaat zo makkelijk met zo’n spuitbus! Ik ben nu messing/ goud (brass) dingetjes aan het verzamelen!

  Beantwoorden
 4. monique 16 oktober 2013

  Ik vind dit heel mooi! 🙂 Ik wil heel graag een koperen spuitbus, maar kan hem nergens vinden. Misschien tips?

  Beantwoorden
 5. Suzanne de Jong 16 oktober 2013

  https://www.verfreus.nl/opop?page=shop.product_details&product_id=496&flypage=flypage.tpl&pop=0

  Beantwoorden
 6. kuMst 16 oktober 2013

  Ik denk dat ik deze wind voorbij laat waaien. Niet dat het niet mooi is; integendeel. Ik vind het juist een mooie combinatie van sjiek, modern en toch subtiel. Tja, je kunt niet altijd alle trends volgen;) Hm, maar misschien voor de kerst wel een leuk ideetje…

  Beantwoorden
 7. Christine - House of C 17 oktober 2013

  Mooi, wat mij betreft een blijvertje! Ik heb er zelf niet veel van in huis, maar dat kan nog komen natuurlijk! x

  Beantwoorden
 8. De liefste 17 oktober 2013

  Mooi mooi mooi! Dat zachte roze, helemaal geweldig. Heb toevallig net een ladekast af in een soortgelijke kleur.
  Liefs,
  Mirjam

  Beantwoorden
 9. I like a lot! En veel bekende beelden van de afgelopen maanden. Laat maar blijven deze trend! x

  Beantwoorden
 10. Anneke 19 oktober 2013

  Ik blijf jet zo mooi vinden al dat koper!
  Geweldige combi met het groen.

  Beantwoorden
 11. Danielle 5 december 2013

  Echt geweldig al dat koper.. ik ben op zoek naar een aantal dingen in het koper maar kan het helaas nergens vinden 🙁
  Waar kan ik bijvoorbeeld de vazen kopen die ik hier op foto’s zie en lampen?

  Beantwoorden
 12. Anonymous 7 september 2014

  You want to position a pool where it is viewable easily from both indoors and outdoors for safety reasons.
  These days, no one works for cheap, and so even basic landscaping is likely to cost home
  owners a bomb. Separate your flowerbed into three or four sections from back to forth.

  My blog :: Backyard Landscaping Advice

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *