Sonny Angels by Psikhouvanjou

Over 2 dagen begint het 3 daagse webshopfeestje van het jaar weer, de Flavourites Live beurs 2013. Dit jaar alweer het 5e jaar, dus met recht een feestje. Ook deze keer staan er ongeveer zo’n 160 webshops standhouders in het mooie industriële pand aan de Overkant in Amsterdam Noord.Waarom  vind ik deze beurs toch zo leuk? Inmiddels ben ik best wel gewend geraakt aan het internet shoppen 🙂 maar toch blijft het fijn om de producten eerst even te zien en te voelen. Er zijn leuke workshops, er hangt altijd een goede sfeer en er staan allemaal ondernemende mensen met een passie voor hun zaak. En je kunt er altijd de leukste sint en kerstcadeautjes kopen!

Ik ben de afgelopen jaren altijd geweest en ook dit jaar ben ik er dus weer bij. Vrijdag met de persopening en zaterdag met mijn zusje en vriendin. Vorig jaar won ik de kans om voor 101woonideeën te bloggen en schreef ik er natuurlijk over op mijn eigen blog. Een indruk wat je kunt verwachten? Lees/kijk dan nog even op onderstaande berichtjes.

Flavourites Beurs voor 101woonideeën
Flavourites Beurs part I
Flavourites Beurs part II

Ga je ook? Misschien tot dan!

+++

About 2 days the 3 days webshop party of the year starts again; the Flavourites Live exhibition 2013. This year already the 5th year, so a special party! This time there are approximately about 160 exhibitors webshops in the beautiful industrial building on the North Side in Amsterdam. Why I like this event so much ? There are fun workshops, always hangs a good atmosphere and all are enterprising people with a passion for their cause .

This time is also my 5th year and this time I will there be on Friday and Saturday. Last year I won the chance from the magazine 101woonideeen and blogged for theme and of course I wrote about it on my own blog. An impression what to expect ? Read / look a bit on messages below.

Flavourites Fair for 101woonideeën
Flavourites Exhibition part I
Flavourites Fair part II

Pictures by &SUUS 2013

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.