Vandaag is het de laatste dag…..de Flavourites Live Beurs. Ik sla vandaag even over, want ik heb er net 2 dagen rondgewandeld 🙂 Vrijdag voor de persbijeenkomst, deze stond in het teken van fotograferen voor mijn blog en bijkletsen met bloggers, standhouders en sponsors. Ook volgde ik een aantal interessante workshops georganiseerd door MamaMarketing. Zaterdag was ik er echt om te winkelen, samen met mijn zusje en een vriendin. Mijn eerste stop was uiteraard bij Yzette van Soyz, om haar te bedanken voor de kaartjes die ik had gekregen. Een prachtige stand samen met Approved by You.

Toen was het al tijd voor de feestelijke opening van de Flavourites Store. Een nieuw concept waarbij de leukste producten uit de aangesloten webshops op Flavourites.nl een plek krijgen.

Daarna even langs 2 sponsoren op mijn blog. Stephanie van Tendi, van de safari lodgetenten waar wij onze heerlijke vakantie in Elba dit jaar hebben gevierd. Mocht je daar meer over willen lezen klik dan hier. Vorig jaar op deze beurs zijn we in contact gekomen met elkaar en ook dit jaar is ze dus weer van de partij!

Deze leuke vlaggenlijn en mooie quotes ” Ik vind je Lekkah!”  hingen bij Linda van ByZenz en zijn over 2 weken ook online bij haar in de winkel te koop.  Bij Meesie vrolijke items voor in je huis en mooie sieraden, met 2 enthousiaste zussen op de stand.

Mocht je vandaag dus niets te doen hebben, dan kun je nog gaan. Geen tijd? Hou mijn blog dan in de gaten want ik heb nog genoeg foto’s voor nog een verslag 🙂

Pictures by &SUUS

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.