&SUUS | www.dev.fernieweb.com/suus | Bloemenwand Flavourites Live | Flowers on the wall |

Verliefd was ik op deze mooie bloemenwand op Flavourites Live. En wat een prachtige bloemen zaten er ook in de vaasjes. Glazen vaasjes vastgemaakt met een soort van knijper. Geniaal! Dit keer een kleine combinatie van berichten, want ik wilde heel graag deze inspirerende wand met jullie delen. Maar ik heb ook nog een winnaar van de Give Away met By Zenz om door te geven. Dus vandaar deze feestelijke bloemetjes voor de winnaar. Wat een enorm succes was deze Give Away, iedereen ontzettend bedankt voor het meedoen en de leuke reacties. In overleg met Linda hebben we de random generator er op los gelaten en de gelukkige winnaar is:

Pascale (Indruk) !!!!
Pascale van harte gefeliciteerd met deze gewonnen prijs. Een tegoedbon van 25,- euro om te besteden bij By Zenz. Wil je mij een email sturen met je adres? Iedereen bedankt voor het meedoen en volgende week alweer een nieuwe Give Away actie samen met 1 van mijn favoriete bloggers!
Goed weekend allemaal! Ik ga dit weekend heerlijk kerst shoppen, dit keer eens niet in Antwerpen maar de trip gaat naar Gent. Tot volgende week!
X
&SUUS | www.dev.fernieweb.com/suus | Bloemenwand Flavourites Live | Flowers on the wall |
&SUUS | www.dev.fernieweb.com/suus | Bloemenwand Flavourites Live | Flowers on the wall |
&SUUS | www.dev.fernieweb.com/suus | Bloemenwand Flavourites Live | Flowers on the wall |
&SUUS | www.dev.fernieweb.com/suus | Bloemenwand Flavourites Live | Flowers on the wall |
@Pictures by Suzanne de Jong // &SUUS

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.