Copper Christmas ( + winner)

De winnaars van de Give Away van Lisanne van de Klift zijn bekend. Iedereen bedankt voor alle vele en leuke reacties, echt zo leuk! En uiteraard lieve Lisanne natuurlijk bedankt dat ik weer even voor kerstman mocht spelen 🙂 En de winnaars zijn…….

Judith Spaan, gefeliciteerd jij hebt de sterrenslinger gewonnen
Brigitte Willemse,  gefeliciteerd jij hebt de Family Tree poster gewonnen.
Willen jullie direct een mailtje sturen met jullie adres? Dan kunnen ze nl. nog morgen op de bus en dan heb je ze nog voor de kerst in huis!

Voor deze post ook direct een kijkje bij ons thuis met kerst. De afgelopen jaren hebben wij eigenlijk altijd alles wit, maar met de nieuwe zwarte muur leek het me leuk om wat koper toe te voegen. Het warme en sfeervolle koper, vind ik goed combineren met zwart/wit en hout. Want hout is er veel bij ons te vinden, ook in de boom. Daar kunnen de houten &SUUS hangers natuurlijk niet ontbreken 🙂 Van Lisanne had ik een slinger, poster en het zwart witte patroon papier gekregen. Hier heb ik grotere sterren van geknipt. Deze hangen nu ook bij ons in de boom en ze zijn her en der met wat tape in het huis geplakt. Maar ik blijf altijd een ‘sucker’ voor wit, dus ook dat is nog te vinden in huize &SUUS. Daarover meer in een volgende post. Winnaars gefeliciteerd en allemaal een goed weekend!

Pictures &SUUS

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.