In mijn vorige post zagen jullie voornamelijk de woonkamer met veel zwart, wit en koper. Maar mijn lievelings 🙂 wit mag natuurlijk ook niet ontbreken. De witte veilingkast/kar kochten wij een tijd geleden bij Combitex en ik kwam hem gisteren ook tegen in de nieuwe VT wonen. De kast staat inmiddels te koop, dus mocht je interesse hebben dan kun je me een mailtje sturen. Over een half jaartje komt de box daar weer te staan! Jep, ik ben weer zwanger!! En aangezien we nu al ontzettend veel troep (ehhh speelgoed) van Evie hebben, lijkt ons een dichte kast toch net iets praktischer.

Mijn witte vaasjes verslaving kan ik er wel mooi in kwijt en een kleine tentoonstelling van &SUUS huisjes, kandelaars en boomstammen. De papieren huisjes zijn van de Hema, de Barn Star van Hudson River. De witte vaas op de kast kocht ik bij Action en spoot ik wit met een spuitbus. Koper combineert ook goed met alleen wit., zoals je kunt zien op de eettafel. De waxines zijn van &Klevering en het koperen appeltje kocht ik bij Coos-je.

Voor iedereen ontzettend gezellige kerstdagen, maak er iets moois van!
&JOY XMAS!!!
XXX

Pictures &SUUS

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.