Na een koperen kerst en een witte kerst bij ons thuis, nu ook nog een kleurrijke kerst. Zelf ben ik een kerstkindje, letterlijk en figuurlijk. Geboren op 2e kerstdag en ik vind de kerstperiode echt heerlijk. Zo gezellig. Als kind wilde ik ook altijd een eigen boompje op mijn kamer. Dit jaar samen met Evie een boompje gekocht en uiteraard mocht ze zelf de versiering uitkiezen. De pompons had ik al, maar de cupcakes en andere versiering heeft Evie zelf uitgekozen. ” Zelfde kleuren als mijn nieuwe kamer, mama” Heerlijk als je kind een beetje meedenkt 🙂
Evie heeft inmiddels een nieuwe kamer met een echt groot bed. De komende vrije dagen na kerst willen we die kamer helemaal af maken. Uiteraard zal ik dan ook wat foto’s plaatsen. Nogmaals iedereen hele gezellige, vrolijke kerstdagen!  &JOY XMAS 
++++
After a copper Christmas and a white Christmas in our home, now a colorful Christmas. Born on 2nd Christmas you can call me a real christmas child. Love that special time in a year. So cozy. As a child I always wanted my own tree in my room. Together with Evie we bought a tree this year and of course she choose her own decoration. The pompons I already had, but she choose the cupcakes and other decoration. “Same color as my new room, Mommy” 🙂 Evie has a new room. The next days after Christmas, we want to make that room complete. Of course I will also post some pictures. Again all very cozy, merry Christmas! & JOY XMAS
Gran cushion by Coos-je, Jessica Nielsen poster and Rabbit light by psikhouvanje, 
&JOY XMAS!
Want to see more &SUUS XMAS pictures? Click here! 
Pictures by &SUUS
Previous PostNext Post

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.