Thank you 2013

2013 alweer bijna aan het einde, wat gaat een jaar toch enorm snel. Prive niet het allerbeste jaar ooit met ontzettend veel ‘gehannes’ met mijn oog. En een ziekenhuisopname van mijn moeder, waar het helaas nog steeds niet echt goed mee gaat. Maar gelukkig zijn er ook ontzettend mooie momenten die ik het afgelopen jaar heb mee mogen maken. Zoals een jaar met een 3 jarige dochter, wat een leuke leeftijd is dat. De heerlijke vakantie in Italie, de ‘ kampeer’ ervaring met Tendi, weekend Kopenhagen en Barcelona, dagjes strand op onze favoriete stek in Noordwijk, wat een prachtige zomer. En uiteraard sluiten wij het jaar heel goed af, met een zwangerschap. 2014 wordt een bijzonder jaar! Blogwise, een ontzettend leuk en succesvol jaar waar ik erg van heb genoten.Weer verschrikkelijk veel dingen mogen doen en leuke mensen mogen ontmoeten. Veel geleerd en geoefend met fotografie. De opleiding interieur styling gevolgd en succesvol afgerond. Weer veel mooie dingen meegemaakt en lieve mensen leren kennen en dat allemaal n.a.v. dit blog. Geweldig! De vermeldingen van onze woonkamer en slaapkamer in de 101woonideeen. De Etsy shop op verschillende blogs, zelfs tijdschriften en het karwei magazine. Het meet the blogger event, live bloggen op de woonbeurs, de eerste verjaardag van mijn &SUUS shop, mijn nieuwe verslaving Instagram. Het is nog wel lastig de balans te vinden tussen allerlei dingen die ik leuk vind. Sommige mensen hebben als voornemen om meer dingen te doen die ze leuk vinden in het nieuwe jaar. Mijn voornemen is, om een balans te vinden in alle dingen die ik zo graag wil doen. Voor nu een kleine terugblik in foto’s van mijn jaar in beeld. Bedankt iedereen (ook de stille volgers) voor het lezen van mijn blog het afgelopen jaar en natuurlijk alle lieve reacties.

Ik wens iedereen een geweldige avond en een mooi, gezond en liefdevol 2014.
Maak er iets moois van!
xxx

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.