Begin december schreef ik een kerst challenge give away actie uit op Instagram. Met de meeste give away acties op instagram repost je een foto en doe je mee. Alleen voor je timeline is dat niet zo’n leuk gezicht, allemaal dezelfde foto’s die voorbij komen. Instagram is juist zo leuk om je eigen creativiteit te delen met andere en inspiratie op te doen. Dus bedacht ik iets anders! Een soort wedstrijd, waarbij je mij kon mailen en ik je een kaartje opstuurde. De foto’s werden geplaatst met #ensuusxmaschallenge. Wat een reacties, echt niet normaal. Ik geloof dat ik wel 70 kaartjes heb verstuurd, totdat ze op waren dus heb ook echt nog wat mensen moeten teleurstellen. Het was met recht een feestje, elke keer weer die prachtige foto’s voorbij te zien komen.  Zo leuk hoe iedereen er zijn eigen draai aan geeft en er verschillende beelden ontstaan. Dat is wat instagram ook echt voor mij betekent! Ik wil jullie dan ook allemaal HEEL erg bedanken voor jullie enthousiaste reacties en super mooie en creatieve inzendingen. Ik had al snel besloten om 2 prijzen weg te geven, maar ik kan gewoon echt niet kiezen, dus heb ik jullie hulp nodig.Mijn nummer 1 is in ieder geval wel bekend. In mijn selectie (eerst 40, toen 20 en uiteindelijk 12 verder afstrepen kan ik gewoon niet) kwamen 3 foto’s van 1 persoon naar voren. Dat is dus makkelijk, die verdiend sowieso de Give Away. Dus Miss Jettle van harte gefeliciteerd!!! Laat me even weten welk huisje, of waxinelicht je uit de &SUUS shop wilt hebben, dan komen deze plus de kaarten en het gehaakte kussen jouw kant op. Bedankt voor je prachtige foto’s!

Maar helpen jullie me met nummer 2? Zij ontvangt ook een huisje of waxine plus wat leuke extra’s uit de &SUUS shop. Laat hieronder even weten welke foto jij het mooiste vind. Ik verzamel de reacties tot woensdag en maak dan een 2e winnaar bekend. Tip: Alle foto’s zijn vermeld met Instagram naam, zo kun je ze gelijk volgen voor de nodige Instagram inspiratie!

1) 412JESS
 2) ANIQUE1990
3) ANNEDJ88
4) ATWENDYS
5) CHARLY_LATU
6) MORE_THAN_LIVING
7) MYDEERNL
8) VILLADESTA
9) NERRYNR
10) STOERMETAAL
11) FIENELOU
12) MILOU_NIEUWENHUIS

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.