Vandaag is het Blue Monday, oftewel de meest depressieve dag van het jaar. De goede voornemens zijn mislukt, de vakanties lijken te ver weg. Daarnaast zijn de dagen nog te donker en is de maandag voor vele van ons de eerste dag van de werkweek. Om jullie toch een beetje op te vrolijken en in het thema te blijven, neem ik jullie mee naar Conceptstore Out of the Blue in Eindhoven. Een tijdje geleden ben ik daar tijdens een vriendinnen weekend Eindhoven geweest. Achteraf spijt dat ik maar 1 foto (bovenstaande) heb gemaakt. Om jullie een beter beeld te geven van deze winkel, enkele inspiratie foto’s van de talentvolle Paulina Arcklin. Al haar foto’s vind je hier en wat zijn stuk voor stuk weer prachtig. Hopelijk tovert deze inspiratie weer een lach op je gezicht en is het inmiddels een Out of the Blue Monday 🙂

+++

Today is Blue Monday, which is the most depressing day of the year. The good intentions have failed, the holidays seem too far away. In addition, the days are too dark and Monday for many of us the first day of the work week. In order to cheer you up (and stay in the theme)  I  like to take you to the Concept Store Out of the Blue in Eindhoven. A while ago I went there during a girlfriends weekend Eindhoven. I later regrets I only took one photo (above)  Therefore this amazing inspiration pictures of the talented Paulina Arcklin. All of her pictures can be found here, and there so beautiful again! Hopefully this inspiration again turns a smile on your face and it is now an Out of the Blue monday
🙂

Pictures by Paulina Arcklin 
Previous PostNext Post

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.