Instaweek(s)

Een overzicht van de afgelopen weken in Instagram foto’s. Met o.a. een foto van de opnames van het televisieprogramma Eigen Huis & Tuin. Quinty en team zijn vorige week bij ons langs geweest om opnames te maken van ons huis. Ja gezegd en 3 dagen later kwamen ze al langs. Klein beetje stress was er dus wel in huize &SUUS, maar dat past ook wel weer bij mijn persoontje 🙂 En misschien is het maar goed ook dat ik het niet erg lang van te voren wist, anders had ik waarschijnlijk het hele huis willen verbouwen. Nu had ik alleen nog tijd om naar de kapper te gaan, schoon te maken en verse bloemen te kopen. 1 februari komen we op televisie, ik ben echt heel erg benieuwd!
Nog wat foto’s in en rondom ons huis, dagje strand, Evie haar tutu (en jawel arme Artis de Partis ook 🙂 en de nichtjes samen op dansles. Ook een sneak peak van Evie haar nieuwe kamertje. Ik zal binnenkort wat meer foto’s plaatsen.
+++
An overview of recent weeks in Instagram photos. Including a picture of the filming for the Dutch television program Eigen Huis & Tuin (Own Home&Garden)  Sunday I said yes, and on Wednesday they were all along. Now I only had time to go to the hairdresser to clean and buy fresh flowers 🙂 February the first it will be broadcasted.  I’m really curious!
Some pictures in and around our house, day at the beach, Evie her tutu (and yes poor Artis the Partis too 🙂 and together with niece her dancing lessons. Also a sneak peak of Evie’s her new room. I will soon post some more pictures.

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.