Een tijdje geleden liet ik al weten dat Evie een nieuwe kamer zou krijgen. De vraag was toen nog…houden we de boom (Inke behangboom) ja of nee. Op dat bericht heb ik nog nooit zoveel reacties gekregen (klik hier) en de meeste waren voor het behoud van de boom. Inmiddels heeft Evie al een paar maanden een groot bed en een nieuwe kamer. Zal de boom zijn gebleven? Eind deze week een post met foto’s van haar nieuwe kamer. Vandaag nog even een kijkje in haar oude kamer. Een hele andere stijl dan dat ze nu heeft. Ik heb altijd veel vragen gekregen waar ik bepaalde spulletjes had gekocht. Maar ze gaan nu allemaal weg. Heb je interesse kijk dan even op Marktplaats via deze link: Evies Stuff for sale misschien dat ik er iemand anders nog blij mee kan maken.

++++

A while ago I told u about Evies new room. A new room and the question was s… do we keep the  the tree (Inke wallpaper tree) yes or no.  I’ve never got so many comments in that particular post (click here), and most reactions were to keep the tree. In the meanwhile Evie sleeps already a couple of months in her large bed and new room.  The tree will be gone? Later this week, a post with photos of her new room. Today a look in her old room. A very different style than we have now. Interested in her old stuff, check this link: Evies stuff for sale
 
Pictures &SUUS
Previous PostNext Post

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.