Evie haar oude kamertje in de vorige post en nu dan eindelijk haar nieuwe kamertje. En jawel, de behangboom is verdwenen, maar daarvoor in de plaats een stoer en fris behangetje van Ferm Living. De houten vloer werd wit geschilderd en ook de muren kregen een fris wit kleurtje. De kledingkast en het poppenhuiskastje mochten blijven. Het poppenhuisje alleen voorzien van een behangetje en Masking Tape stippen, om het een beetje een echt huisje te laten lijken. De MT stippen heb ik ook op een simpele IKEA rijstlamp geplakt. Achter haar bed ontstond een beetje een gek hoekje, maar door fruitkistjes wit te schilderen hebben we daar een soort sieraden, make-up kastje van gemaakt. Het bed vonden we best wel lastig, ik wilde iets stoers maar wel een beetje meisjesachtig. Dit bed is nagemaakt (door Combitex) van een antiek voorbeeld, maar dan in normale maten. Het wolken kussen is te koop bij PSikhouvanjou. Evie is helemaal blij met haar grote meisjeskamer, ik ben heel erg benieuwd wat jullie vinden! Toch voor de ‘ vintage’  met behangboom oude kamer, of deze frisse nieuwe kamer?

Wil je meer van ons huis en Evie haar kamertje zien? Kijk dan morgen naar Eigen Huis & Tuin om 18.05 op RTL4 of zondagochtend om 10.00 uur de herhaling.

+++

You can see Evie her old room in the previous post and now finally her new room. And yes , the tree wallpaper is gone, but in its place a cool and fresh wallpaper from Ferm Living. The wooden floor is painted white and the walls were also given a fresh white color. The wardrobe and the dollhouse cabinet could stay. The dollhouse with a new wallpaper and some Masking Tape dots , to make it appear a bit more like a real house.  The MT dots I also stuck to a simple rice IKEA lamp. We painted 2 fruit boxes white and became a makeup/jewelry cabinet. The bed we found quite difficult , I wanted something cool but also girlish. This bed is copied of an antique model, but in normal sizes. The cloud cushion is from Psikhouvanjou. Evie is totally happy with her ​​big girls room, I am very curious what you think! Do you prefer the vintage tree wallpaper old room, or this fresh new room?

Want to see more of our home and Evie’s room? Tomorrow we are on National Dutch television. I will post a copy to this video later.

Cloud Cushion via 
Pictures by &SUUS

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.