#ensuusxmaschallenge

Begin december schreef ik een kerst challenge give away actie uit op Instagram. Met de meeste give away acties op instagram repost je een foto en doe je mee. Alleen voor je timeline is dat niet zo’n leuk gezicht, allemaal dezelfde foto’s die voorbij komen. Instagram is juist zo leuk om je eigen creativiteit te delen met andere en inspiratie op te doen. Dus bedacht ik iets anders! Een soort wedstrijd, waarbij je mij kon mailen en ik je een kaartje opstuurde. De foto’s werden geplaatst met #ensuusxmaschallenge. Wat een reacties, echt niet normaal. Ik geloof dat ik wel 70 kaartjes heb verstuurd, totdat ze op waren dus heb ook echt nog wat mensen moeten teleurstellen. Het was met recht een feestje, elke keer weer die prachtige foto’s voorbij te zien komen.  Zo leuk hoe iedereen er zijn eigen draai aan geeft en er verschillende beelden ontstaan. Dat is wat instagram ook echt voor mij betekent! Ik wil jullie dan ook allemaal HEEL erg bedanken voor jullie enthousiaste reacties en super mooie en creatieve inzendingen. Ik had al snel besloten om 2 prijzen weg te geven, maar ik kan gewoon echt niet kiezen, dus heb ik jullie hulp nodig.Mijn nummer 1 is in ieder geval wel bekend. In mijn selectie (eerst 40, toen 20 en uiteindelijk 12 verder afstrepen kan ik gewoon niet) kwamen 3 foto’s van 1 persoon naar voren. Dat is dus makkelijk, die verdiend sowieso de Give Away. Dus Miss Jettle van harte gefeliciteerd!!! Laat me even weten welk huisje, of waxinelicht je uit de &SUUS shop wilt hebben, dan komen deze plus de kaarten en het gehaakte kussen jouw kant op. Bedankt voor je prachtige foto’s!

Maar helpen jullie me met nummer 2? Zij ontvangt ook een huisje of waxine plus wat leuke extra’s uit de &SUUS shop. Laat hieronder even weten welke foto jij het mooiste vind. Ik verzamel de reacties tot woensdag en maak dan een 2e winnaar bekend. Tip: Alle foto’s zijn vermeld met Instagram naam, zo kun je ze gelijk volgen voor de nodige Instagram inspiratie!

1) 412JESS
 2) ANIQUE1990
3) ANNEDJ88
4) ATWENDYS
5) CHARLY_LATU
6) MORE_THAN_LIVING
7) MYDEERNL
8) VILLADESTA
9) NERRYNR
10) STOERMETAAL
11) FIENELOU
12) MILOU_NIEUWENHUIS

23 Comments

 1. Suus 5 januari 2014

  Voor mij is de absolute nummer 2, de foto van MYDEERNL ( foto nr 7 )!
  Succes met kiezen! En natuurlijk Mariët, gefeliciteerd met jou geweldig mooie foto’s!

  Liefs Suus

  Beantwoorden
 2. Miranda 5 januari 2014

  Ik vind de foto MYDEERNL ook de beste!

  Beantwoorden
 3. Indruk 5 januari 2014

  Wat een leuke challenge heb je georganiseerd! Wat een super mooie foto’s allemaal, met recht moeilijk kiezen. Ik vind de foto van Maaike van Mydeernl wel echt het perfecte plaatje hoor, alles klopt gewoon.
  Liefs Pascale

  Beantwoorden
 4. Jeanette Renting 5 januari 2014

  Hallo, foto 1 of 3, ook ik kan niet kiezen.
  Fijne dag verder.

  Beantwoorden
 5. Christine - House of C 5 januari 2014

  Ik sluit mij aan.. de foto van MyDeer! Heel mooi! xo

  Beantwoorden
 6. Milou 5 januari 2014

  Ik ga voor Anique1990! Ik ontdek je blog nu pas. Vind ‘m super leuk!

  Beantwoorden
 7. Miriam 5 januari 2014

  OOh en dan te bedenken dat ik ook zo’n prachtige kaart in mijn goodie-bag had van de InstaBrunch..!! Maar doordat hij ergens tussen zat ontdekte ik hem te laat..zo jammer. Maar ook ik heb genoten van alle prachtige IG foto’s. ( en dat had ik vast niet kunnen evenaren..) 🙂 De foto’s van Mariette zijn altijd awesome ! Van harte . Maar van al deze mooe foto’s vind ik de foto van Charly_Latu nr 5, de mooiste! Succes met kiezen, XMir

  Beantwoorden
 8. Karlijn van der Wijk 5 januari 2014

  Oh wat lijkt me dit moeilijk kiezen. Pff.. ik kan het me helemaal voorstellen. Ik vind die van 412-jes heel mooi, zo leuk met die houten kerstboom. Het lijkt wel of de kaart er bij hoorde 🙂

  Beantwoorden
 9. Alet de Boer 5 januari 2014

  Wat leuk dat ik erbij sta…! Maar als ik uit deze zou moeten kiezen is dat ook de foto van MyDeer (wellicht omdat ik weet dat ze meer van die prachtige foto’s maakt)..

  Beantwoorden
 10. Marieke Rusticus 5 januari 2014

  Moeilijk kiezen! Maar ik vind de foto van villadesta heel sfeervol. Die is het voor mij.
  Succes met kiezen.

  Liefs Marieke

  Beantwoorden
 11. christel manders 5 januari 2014

  Nr 7 (mydeernl) en 11 (fienelou) vind ik heel mooi!
  Echt een leuke actie die je bedacht hebt! Creatief hoor. Succes met je keuze!

  Beantwoorden
 12. Elv's 5 januari 2014

  pppffff kan me voorstellen dat je hulp inroept! Wat een mooie foto’s… maar als het dan toch moet dan kies ik mydeer… echt groot fan van haar prachtige fotos! fijne week en liefs x

  Beantwoorden
 13. Mayra 6 januari 2014

  Nummer 4 springt eruit vind ik. De foto zet de kaart in de spotlights..

  Beantwoorden
 14. Anonymous 6 januari 2014

  Mydeer!!!

  Beantwoorden
 15. Anneke 7 januari 2014

  Lastig kiezen! Ik vind de foto’s van My Deer en Charly_Latu het mooiste.
  En omdat er maar 1 jan winnen. Zou ik voor Charly kiezen! X

  Beantwoorden
 16. Pipowagen aan Zee 9 januari 2014

  Foto 2 of foto 7

  Beantwoorden
 17. Wat een gave challenge, jammer dat ik m gemist heb, wordt hoog tijd voor een iphone voor mij, want gebruik ig nu alleen op mijn ipad….
  Ik ga voor foto 7….mooi! X

  Beantwoorden
 18. Susanne Otter -Frivole 10 januari 2014

  MYDEERNL mijn absolute favoriet..
  Wat een geweldig leuk gezicht, al die foto’s met je mooie kaartjes, goed idee.
  Fijn weekend!

  Beantwoorden
 19. hhuis 10 januari 2014

  Ik volg je! Na instagram ook je blog opgezocht! Super leuk en een grote inspiratiebron ben jij! Fijn weekend, xx

  Beantwoorden
 20. Aga @ Passion shake 11 januari 2014

  There are all so pretty! I’m so happy to find your blog – love your style and ‘aesthetics’ :)))
  I’ll be back for sure! hugs x

  Beantwoorden
 21. hhuis 12 januari 2014

  Oeh ik ga voor mydeernl, foto 7! Haar volg ik toevallig ook op instagram, maar de foto springt er echt uit!
  Succes met kiezen!
  Ik volg je!

  Groetjes Heleen

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *