Het is inmiddels alweer meer dan een week geleden, maar mijn hemel wat heb ik veel reacties gekregen op de 2 minutes of fame in Eigen Huis & Tuin. Echt niet normaal hoeveel berichtjes via Social Media zoals Facebook, Twitter, Instagram en ook via de mail. Het was een enorm leuke ervaring en ben uiteindelijk blij dat ik ja gezegd heb 🙂 Ik ontving echt heel veel vragen en wilde deze post gebruiken om zoveel mogelijk antwoorden te geven. Om maar gelijk aan de eerste vraag te voldoen, hierbij nog een keer de aflevering. Je kunt het beste inhaken op 8:27 minuten en dan zie je gelijk Evie in beeld. Die trouwens maar geen genoeg van zichzelf kan krijgen en elke keer die paar seconde wil terug zien :-))

http://www.rtlxl.nl/#!/eigen-huis-tuin-10761/52d4bf0d-10b0-43a8-84ba-c940a83e615d

  • Welke kleur muur heb je op de wanden? Naast gewoon zwart en wit is de andere kleur FN0277
  • Waar is je vloerkleed van? Dit is een House Doctor Block vloerkleed en o.a. te koop bij LIVV Lifestyle
  • Waar is je TV kast/dressoir van? Dit is een IKEA kast (toevallig net zo breed als onze muur) voorzien van steigerhouten planken die zijn geschuurd en geverfd met een klein beetje muurverf (kleur zie boven) gemengd met water.
  • De witte fotolijst plankjes zijn de RIBBA plankjes van IKEA
  • De radiatorombouw en schuifdeur zijn zelf ontworpen en gemaakt van sloophout door Joris Bokkerink ( zie ook filmpje hier onder)
  • De boomstammetjes, houten waxines zijn te koop in mijn etsy shop
  • De witte stoeltjes aan tafel zijn 6 verschillende, 1 van mijn oma die is opgeknapt, 2 schoolstoeltjes, 1 IKEA, Charles & Eames stoel (kuipje) en 1 Revolt chair.
  • Ja, ik geef ook interieuradvies 🙂  Zie hier meer informatie (nog under construction) maar je kunt me natuurlijk ook altijd mailen op info@dev.fernieweb.com/suus 
 Onze radiator ombouw door Joris Bokkerink
Previous PostNext Post

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.