Het is de laatste tijd een beetje rustig hier op mijn blog. Ziek, lopende styling opdrachten, in combinatie met zwanger zijn zorgt ervoor dat ik sommige dingen een klein beetje rustiger aan ga doen. De etsy shop staat nu op een laag pitje, uiteraard kan er nog altijd besteld worden maar er zullen geen nieuwe items meer bij komen. Het gaat goed met mij hoor, alleen met boomstammen sjouwen wordt nu toch wel lastiger met zo’n dikke buik 🙂 En soms wordt je ook wel een beetje moe van jezelf met een soort van openbaar 2e leven ernaast. Uiteraard heb ik daar zelf voor gekozen, alleen heb ik daar nu niet altijd zin in. Ik vind het soms best wel lastig te bepalen wat je nu deelt of niet. Misschien zijn het de hormonen, maar al die blije blogs, perfecte foto’s en positieve social media berichten gaan mij tegenwoordig ook best irriteren eigenlijk 🙂 Begrijp me niet verkeerd, ik doe er zelf (heel hard) aan mee hoor! Want wie zit er nu te wachten op zeur nieuws en lelijke foto’s? Ik in ieder geval niet. Ooit ben ik dit blog begonnen om mensen te inspireren, dit probeer ik ook te doen met mijn foto’s op Instagram of het geven van interieuradvies, dat maakt mij blij! En dat is wat ik blijf doen, alleen de komende tijd iets rustiger aan. Meer tijd voor mijn gezinnetje van nu nog 3. Op naar het voorjaar. Hier enkele van mijn instagram bloemenfoto’s, om alvast in de voorjaarsstemming te komen.

++++

It has lately been a bit quiet here on my blog . Sick, styling projects combined with being pregnant, makes me to take a step back. The etsy shop is now at low profile, of course you can still order but there will be no new items in the shop.Sometimes you are also a bit tired of yourself with some sort of public 2nd next life. Sometimes I find it quite difficult to determine what you are sharing or not. Maybe it’s the hormones , but all those happy blogs, perfect pictures and positive social media are also quite irritate me actually 🙂 And I participate to that, big time! Because who is now waiting for sad news and ugly pictures ? At least I do not . Once I started this blog to inspire people, I also try to do that with my photos on Instagram or giving advice on interior design , which makes me happy! And that’s what I continue to do, only for the next time in slowmotion 🙂 take more time with my beautiful family. On to spring ….. Here are some of my instagram flower pictures, to get in the spring mood.

Previous PostNext Post

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.