Confession

Het is de laatste tijd een beetje rustig hier op mijn blog. Ziek, lopende styling opdrachten, in combinatie met zwanger zijn zorgt ervoor dat ik sommige dingen een klein beetje rustiger aan ga doen. De etsy shop staat nu op een laag pitje, uiteraard kan er nog altijd besteld worden maar er zullen geen nieuwe items meer bij komen. Het gaat goed met mij hoor, alleen met boomstammen sjouwen wordt nu toch wel lastiger met zo’n dikke buik 🙂 En soms wordt je ook wel een beetje moe van jezelf met een soort van openbaar 2e leven ernaast. Uiteraard heb ik daar zelf voor gekozen, alleen heb ik daar nu niet altijd zin in. Ik vind het soms best wel lastig te bepalen wat je nu deelt of niet. Misschien zijn het de hormonen, maar al die blije blogs, perfecte foto’s en positieve social media berichten gaan mij tegenwoordig ook best irriteren eigenlijk 🙂 Begrijp me niet verkeerd, ik doe er zelf (heel hard) aan mee hoor! Want wie zit er nu te wachten op zeur nieuws en lelijke foto’s? Ik in ieder geval niet. Ooit ben ik dit blog begonnen om mensen te inspireren, dit probeer ik ook te doen met mijn foto’s op Instagram of het geven van interieuradvies, dat maakt mij blij! En dat is wat ik blijf doen, alleen de komende tijd iets rustiger aan. Meer tijd voor mijn gezinnetje van nu nog 3. Op naar het voorjaar. Hier enkele van mijn instagram bloemenfoto’s, om alvast in de voorjaarsstemming te komen.

++++

It has lately been a bit quiet here on my blog . Sick, styling projects combined with being pregnant, makes me to take a step back. The etsy shop is now at low profile, of course you can still order but there will be no new items in the shop.Sometimes you are also a bit tired of yourself with some sort of public 2nd next life. Sometimes I find it quite difficult to determine what you are sharing or not. Maybe it’s the hormones , but all those happy blogs, perfect pictures and positive social media are also quite irritate me actually 🙂 And I participate to that, big time! Because who is now waiting for sad news and ugly pictures ? At least I do not . Once I started this blog to inspire people, I also try to do that with my photos on Instagram or giving advice on interior design , which makes me happy! And that’s what I continue to do, only for the next time in slowmotion 🙂 take more time with my beautiful family. On to spring ….. Here are some of my instagram flower pictures, to get in the spring mood.

20 Comments

 1. Karlijn van der Wijk 27 februari 2014

  Mooi dat je zo eerlijk bent. Fijn om te lezen dat ik niet de enige ben die soms een beetje moe wordt van al die blije dingen, alsof het soms niet gewoon k*t is allemaal 😉 Ik geniet in ieder geval van je prachtige instagramfoto’s, doe maar rustig aan en geniet van je 3-koppige gezin 😉

  Beantwoorden
 2. Planet Fur 27 februari 2014

  Zó herkenbaar Suzanne en me uit het hart gegrepen. Een evenwicht vinden/zoeken tussen binnen en buiten, terwijl ik momenteel heel erg naar binnen gekeerd ben en inderdaad hoognodig mijn tempo terug moet gaan schroeven. Dank voor je openhartigheid, ik vind het fijn om te merken dat ik niet de enige ben die hiermee worstelt tijdens haar zwangerschap (ik geef echt die hormonen de schuld, je moet wat! ;-)).

  Beantwoorden
 3. Martine vianen 27 februari 2014

  Herkenbaar, je bent echt aan het relativeren. En alles komt nu eenmaal anders over met die hormonen in je lijf.
  Er is op dit moment maar een ding belangrijk, daar kan geen mooie blogpost of prachtige foto aan tippen.
  Geniet hier gewoon van en rustig. Even een stapje minder, komt vanzelf wel weer.
  Fijne avond.
  Lfs, Martine.

  Beantwoorden
 4. Nelleke 27 februari 2014

  Het kan echt niet maar ik zou bijna denken dat ik zwanger ben. Hier ook laag pitje! Heb er niet zo’n zin in. Gewoon genieten Suus ook van de mindere dagen, lekker rond lummelen. Tenslotte ben jij en je gezin het belangrijkst!

  Beantwoorden
 5. Femke Dekker - ter Meulen 27 februari 2014

  Lieverd, lekker doen waar je zin in hebt! We ALL understand! xx

  Beantwoorden
 6. Miriam 27 februari 2014

  Lekker rustig aan doen..en genieten van je zwangerschap! Al die mooie blije foto’s zijn prachtig maar soms idd een beetje teveel. En echt nergens is het altijd opgeruimd, happy en sereen 🙂 Ik volg je op IG, en een fijne ontplofde meidenkamer wil ik ook zien hoor !! ( zal ik anders de kamers van mijn 14 en 19 jarige eens delen? haha) Als je maar wel een fijne bollen-buik-vanboven-foto post !! Relax, a big hug Miriam

  Beantwoorden
 7. Deniesdenies 27 februari 2014

  Wat mooi geschreven. Het komt me heel bekend voor. Doe rustig aan &heerlijk genieten van de zwangerschap!

  Beantwoorden
 8. Stephanie Koster 27 februari 2014

  Je hebt groot gelijk Suus! je bent iemand die de lat heel hoog legt voor zichzelf en denk dat je je nu even moet focussen op jezelf, je baby, man en Evie. Het bloggen, Etsy shop en de hele rambam komt later wel weer. Loopt niet weg.
  Dikke kus, Steef

  Beantwoorden
 9. Judith 27 februari 2014

  Eerlijk en mooi geschreven! Neem de tijd om te genieten van dingen die er echt toe doen!!

  Beantwoorden
 10. Wimke Tolsma 27 februari 2014

  Je hebt groot gelijk hoor! X Wimke

  Beantwoorden
 11. Chrissie en Heidi 27 februari 2014

  Groot gelijk!!! Juist genieten van alles en iedereen dicht om je heen en jezelf wat rust gunnen… Die webwereld komt later wel weer 😉

  Beantwoorden
 12. Marit-Verknocht Styling 28 februari 2014

  Rustig aan Suus! Je bent een mens en geen robot 😉 x

  Beantwoorden
 13. Marrit de Lang 28 februari 2014

  Mooi geschreven! Herkenbaar, toch zie ik ook een andere kant: tot nu toe merk ik dat ik er heel blij van word. Geinspireerd, is eigenlijk het beste woord. En dat moedigt mij aan weer in huis iets te veranderen, te maken. En als je dan in je éigen huis ziet, dan is het fijn. Maar je hebt in 1 ding helemaal gelijk: het is niet altijd allemaal perfect, verre van zelfs. Succes met je gezinnetje en ik hoop dat je er ook van kunt genieten, liefs!

  Beantwoorden
 14. Anonymous 3 maart 2014

  Hallo Suzanne,
  Ik zou heel graag een wit blokhuisje bij je willen bestellen met een uitgegutst hartje, kun je me vertellen hoe duur het is, wat de verzendkosten zijn enz? Alvast bedankt!

  Beantwoorden
 15. skycastlz 4 maart 2014

  Hoi Suzanne, wat herkenbaar!! Ik heb vorig jaar exact hetzelfde gehad tijdens mijn zwangerschap. Waar ik voorheen door het dolle was met een nieuwe kussenhoes inclusief een bijbehorende blogpost, dacht ik toen: wat is het nut?
  Ik heb mijn blog toen even gelaten voor wat het is en ik ben na mijn zwangerschap weer begonnen met oprechte interesse! Nu is het gewoon tijd om te genieten van de belangrijkste dingen in je leven 😉
  Groetjes,
  Marlline

  Beantwoorden
 16. Anonymous 5 maart 2014

  Test

  Beantwoorden
 17. Lovely home 7 maart 2014

  Dag Suus,
  Heel herkenbaar! Neem je rust. Als er dan weer een dosis energie is, lees ik graag je blog weer!
  Van de tulpen wordt ik in elk geval heel vrolijk!
  Liesbeth

  Beantwoorden
 18. Ontwerpfabriek Snor 9 maart 2014

  Dag Suus,
  Wat een openbaring om dit herkenbare verhaal te lezen. Bij jezelf blijven is een balans die je moet zien te vinden tussen binnen en buiten. En gezien de reacties ben je niet de enige die er zo over denkt. Op deze prachtige lentedag zet ik de computer uit, keer ik in mezelf en geniet van buiten. Mooie balans ;-). Geniet van je zwangerschap en je gezin!

  Beantwoorden
 19. ingebruins 10 maart 2014

  Ik heb een beetje hetzelfde.. met een dikke buik stel je toch wat andere prioriteiten! Ik heb mezelf beloofd dat ik niet élke week iets nieuws hoef te posten, maar tot nu toe kan ik het moeilijk loslaten… Dus, mocht je nog wat inspiratie op willen doen, neem eens een kijkje op http://www.ingebruins.com! 😉

  Beantwoorden
 20. replica chanel 9 april 2014

  Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *